Bryllup

Velkommen til Norevents bryllupscatering, hvor vi skaber uforglemmelige smagsoplevelser til jeres store dag! Vores menuer er sammensat med omhu, med fokus på friske råvarer og kulinarisk kreativitet. Fra små appetitvækkere til desserten stræber vi efter at imødekomme enhver smag og præference, så I og jeres gæster kan nyde hver bid i fulde drag. Vi forstår, at jeres bryllupsdag skal være noget helt særligt, og vores team er her for at sikre, at maden bliver et højdepunkt, der bringer smil frem på alles læber. Lad os sammen skabe et bryllup, I længe vil mindes.

Kontakt os allerede i dag

Send en forespørgsel til [email protected] eller se vores sæsonmenuer nedenfor. Vi vil guide jer igennem hele processen, så I med ro i maven kan nyde jeres store dag. 

Catering til bryllup

Hvad skal menuen stå af til brylluppet? Et bryllup er en stor begivenhed, som kræver mange forberedelser – og en af de ting, som er vigtig at få styr på, er selvfølgelig bryllupsmenuen. En god løsning er catering til bryllup, og her er der mange muligheder.

Hos Norevent har vi sammensat en række årstidsbestemte bryllupsmenuer, som vil glæde enhver. Menuerne er sammensat med stor omhu og fokus på årstidens friske råvarer for at skabe en velsmagende og uforglemmelig oplevelse for både jer og jeres gæster. Her på siden kan du se, hvad vores forskellige bryllupsmenuer består af. Og har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du også velkommen til at kontakte os.

Bryllupsmeenu til den uforglemmelige dag

En bryllupsfest er en uforglemmelig oplevelse, og derfor skal bryllupsmenuen selvfølgelig også være noget særligt. Hos Norevent har vi sammensat vores særlige bryllupsmenuer med fokus på smag, detaljer og gode råvarer.

Her kan I vælge en velsmagende 3-retters bryllupsmenu, som er tilpasset årstiden. Det er også muligt at tilvælge snacks, samt mad til bryllupsreception og natmad til brylluppet. Dertil kan vi også forkæle jer med en lækker vinmenu, som selvfølgelig er tilpasset bryllupsmenuen. Det kan også være, I ønsker at gøre endnu mere ud af aftenen og bryllupsfesten med cocktails.

Når I vælger Norevent til at stå for jeres bryllupsmenu, er der ikke bare fokus på maden og smagen. Det skal være en uforglemmelig oplevelse på en uforglemmelig dag. Derfor kommer vi med en kok og kokkeelev, som sørger for at håndtere afviklingen af bryllupsmenuen på den store dag.

Mad til bryllup

Når datoen for den store dag er fundet, starter overvejelserne omkring, hvor brylluppet skal holdes, og hvad I skal spise til brylluppet. Mad til bryllup må gerne være noget særligt, og det sørger vi selvfølgelig for, at det er. Hos Norevent har vi god erfaring med catering til store begivenheder – og særligt catering til bryllupper. Vi har gennem årene leveret unikke madoplevelser til både små og store arrangementer, og fælles for dem alle er, at vi sørger for en rejse ind i det kulinariske univers, hvor hver bid byder på en uforglemmelig smagsoplevelse.

Med en bryllupsmenu fra Norevent, sørger vi for at maden til dit bryllup ikke bare gør jer og jeres gæster mætte, men også tilfredse og med en udvidet horisont for den forunderlige verden af gastronomi. Vores bryllupsmenuer byder på en oplevelse ud over det sædvanlige, uanset årstiden – og I bliver budt på en skøn madoplevelse med sæsonens bedste råvarer.

Når I vælger Norevent til at stå for mad til jeres bryllup, er vores kok med til at stå for afviklingen af maden – derved sørger vi for, at alt er som det skal være, og at retterne serveres rettidigt og præsentabelt. Så ønsker du med til bryllup med kok, kan du trygt vælge Norevent til dit bryllup.

Den perfekte bryllupsfest

At planlægge et bryllup kan være et omfattende projekt. Der skal gøres mange overvejelser omkring datoen – skal det være et forårsbryllup eller et sommerbryllup? Eller måske drømmer du om et eventyrligt vinterbryllup mens sneen daler? Og hvad med lokationen? Og hvor mange bryllupsgæster skal der inviteres? Skal det være et stort bryllup, eller er I mere til noget mere intimt?

For slet ikke at tale om menuen. Hvad skal bryllupsmenuen bestå af? Når det gælder bryllupsmiddagen er der nemlig mange muligheder. Skal det være en klassisk 3-retters bryllupsmenu, eller er I mere til en stor buffet? Der er stor forskel på, hvad folk er til, når det gælder bryllupsmad, men vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning.

Hos Norevent tilbyder vi en lækker 3-retters bryllupsmenu, hvor det er muligt at supplere med snacks, fingermad og natmad. Vores bryllupsmenuer er sæsonbetonede og nøje planlagte – med fokus på at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, der kan sætte prikken over i’et til den store bryllupsfest.

Foruden vores 3-retters bryllupsmenuer med mere, tilbyder vi også serviceudlejning og borddækning. Vi har stor fokus på æstetikken, og vi sørger for at skabe en flot sammensætning, der passer perfekt til din bryllupsfest. Med Norevents bryllupsmenu og serviceudlejning til brylluppet krydset af planlægningslisten til brylluppet, kan du koncentrere dig om resten. Og sammen sørger vi for at skabe en god og uforglemmelig bryllupsfest.

Lad dig inspirere af Norevents univers!

Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.

Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.

*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.

0