Lad Norevent stå for maden til årets julefrokost. Vi leverer den perfekte julemenu til både små private sammenkomster og store firmajulefrokoster. Vores julemenuer tilbydes som take away, hvor vi har klargjort og anrettet store dele af menuen, så du kan nyde tiden med dine gæster. Til større arrangementer er det muligt at booke vores dygtige kokke, så I får en fuldendt oplevelse med afvikling og præsentation.
Private Dining Julefrokost
Ønsker du at give dine medarbejdere en helt særlig oplevelse? Vores Private Dining oplevelse er skræddersyet til at skabe en unik og intim atmosfære, hvor maden og servicen er i absolut topklasse. Perfekt til dem, der ønsker en eksklusiv julefrokost. Læs mere om Private Dining her.
Send en forespørgsel til [email protected] eller bestil julemenuerne direkte i vores webshop.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 21. november 2024 til og med den 21. december 2024.
Fisk & brød
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk
Surdejsbrød* og dip
Vegetar
Saltbagte rødbeder og rødkål med mild friskostcreme og sprøde mandler
Kød
Rilette af glad gris med tyttebær og æbler
Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg
Ost & dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø
8 serveringer inkl. brød 285,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med urtemayo og syltede bøgehatte
70,- pr. gæst
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 21. november 2024 til og med den 21. december 2024.
Forret
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk
Surdejsbrød* og dip
Hovedret
Sprængt andebryst*
Langtidstilberedt og glaseret grisenakke*
Saltbagte rødbeder og rødkål med mild friskostcreme og sprøde mandler
Salat af bagte jordskokker, grønkål og æbler med sød sennepsdressing og tranebær
Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt*
Julesovs med varme krydderier og ribsgelé*
Dessert (vælg mellem)
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø
ELLER
Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
375,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med urtemayo og syltede bøgehatte
70,- pr. gæst
Tilvalg
Udvalgte oste med sødt og sprødt
70,- pr. gæst
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!