Velkommen til vores Private Dining efterårsmenu! I september, oktober og november inviterer vi dig til at opleve syv serveringer, der hylder sæsonens bedste råvarer: Vælg dine egne vine til at ledsage hvert måltid, eller lad os sammensætte en vinmenu til at forstærke hver rets unikke smagsnuancer. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Snacks
Glaskål – taskekrabbe – brændt hvidløg
Krustade – tuntatar – aromatiske urter
Hjertevaffel – gammel knas – Skagenskinke
Appetizer
Rimmet kammusling – peberrodsfløde – agurk – dildolie
Forret
Ristet havtaske – grønkål – jordskokker – luftig muslingesauce
Mellemret
Terrine af røget kylling – foie gras creme – maltflager – syrlig æble
Hovedret
Filet af krondyr – skovsvampe – løg – tyttebær
Pre-dessert
Kræmmerhus – Creme Fraiche – Solbær fra sommeren 24
Dessert
Æbler – brun farin – grand cru vanilje – nøddeflager
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Tilvalg
Osteservering
135,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!