Spring ind i sæsonen med vores fortryllende efterårsmenu, der er fyldt med sprøde, friske og høj kvalitetsråvarer. Perfekt til enhver begivenhed, kan denne lækre menu bestilles til minimum 10 kuverter. Tag del i den kulinariske glæde og oplev en eksplosion af smagsoplevelser i september, oktober og november, hvor vores efterårsmenu er gældende. Gør dit efterår uforglemmeligt med vores udsøgte retter, der forkæler dine smagsløg og vækker dine sanser til live.
Starters
“Ravioli” af glaskål med Taskekrabbe
Krustade med tun og aromatiske urter
Appetizer
Fattigmands asparges – caviar – kalvehjerte
Forret
Bagt torsk – ristet grønkål – jordskokker – luftig hummersauce
Mellemret
Røget kylling – foie gras – løgflager
Hovedret
Duroc gris – skovsvampe – brændt løg – porter
Pre dessert
Kræmmerhus – Creme Fraiche – Solbær fra sommeren 23
Dessert
Æbler – brun farin – grand cru vanilje
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 500,- pr. time
Vinmenu
Lad Norevent skabe den perfekte vinoplevelse, der komplementerer din middag. Vi starter festen med et sprudlende glas champagne som velkomst, og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer med hver enkelt ret. Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas til at fuldende din vinoplevelse, og selvfølgelig tager vi dem med tilbage og sørger for at vaske dem op.
Lad os tage dig med på en smagsrejse gennem vores vinmenu, der vil fortrylle dine sanser og løfte din middagsoplevelse til nye højder.
500,- pr. gæst