Vores sommer menu er gældende i juni, juli og august. Her inviterer vi dig til at nyde syv serveringer, der hylder sommerens bedste råvarer. Vælg dine egne vine til at ledsage hvert måltid, eller lad os sammensætte en vinmenu til at forstærke hver rets unikke smagsnuancer. Glæd dig til en gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Starters
Tapioka chips – røget mayo – tang
Sprød tærte – taskekrabbe – purløg
Kræmmerhus – oksetatar – sort trøffel
Appetizer
”Makrel i tomat”
Forret
Terrine af kammusling – savoykål – muslingesauce med østers og agurk
Mellemret
Stegt fjæsing – luftig fiskesauce – grønne asparges – friske ærter
Hovedret
Filet af kalv – intens pebersauce – farseret morkel – karamelliseret blomkål
Predessert
Ispind af mango – citronpure
Dessert
Creme fraiche parfait – solmodne jordbær – hvid chokoladesifon – marengs – sommerblomster
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Tilvalg
Osteservering
135,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person