Gør dine særlige anledninger ekstra mindeværdige med catering fra Norevent. Vælg mellem vores to populære menuer, som skifter efter sæsonen. Vores kokke har sørget for at forberede og anrette det meste på menuen, så du som vært skal bruge minimal tid i køkkenet. Dette gør Norevent til den perfekte løsning til barnedåben, familiefesten, firmafester eller en hyggelig aften med de nærmeste venner. Med Norevent får du en gastronomisk oplevelse og mere tid til at nyde festen med dine gæster.
Privat Dining – en aften med privat kok
Drømmer du om en eksklusiv gastronomisk oplevelse? Vores Private Dining-service tilbyder netop det! Vores dygtige kokke vil forvandle dit hjem eller det valgte sted til en gourmetrestaurant, hvor du og dine gæster kan nyde en helt særlig aften. Læs mere om Private Dining konceptet her eller send os en forespørgsel til [email protected].
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 12. september 2024 til og med den 16. november 2024.
Fisk & brød
Rilette af varmrøget laks med friskostcreme og agurker
Soufflé af hvid fisk med variation af tomater
Rustikt emmerbrød* med saltet smør og rygeostcreme
Vegetar
Saltbagt knoldselleri med svampecreme og hasselnødder
Fjerkræ & Kød
Cæsarsalat med kyllingebryst, soltørret tomat og syltede rødløg
Carpaccio af okse med kaperscreme, rucola og modnet ost
Ost & Dessert
Brie de Meaux og Tomme de Savoie med æblekompot og knækbrød
Kompot af danske æbler med syrnet fløde og saltet karamel
270,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
70,- pr. gæst
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød
95,- pr. gæst
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 12. september 2024 til og med den 16. november 2024.
Fisk & brød
Rilette af varmrøget laks med friskostcreme og agurker
Soufflé af hvid fisk med variation af tomater
Rustikt emmerbrød* med saltet smør og rygeostcreme
Gris
Langtidsstegt og glaseret skovgris med røget BBQ*
Saltbagt knoldselleri med brunet smør og hasselnødder*
Hjertesalat med mild sennep, tomater og vesterhavsost
Sauce på brunet smør, vinterporrer, kapers og urter*
Kalv
Ragout af kalvebryst i kraftig sauce med perleløg og tyttebær* Kartoffelkompot med urter, chips og grov sennep*
Glaserede rødbeder med reduceret balsamico og feta
En sød afslutning
Kompot af danske æbler med syrnet fløde og saltet karamel
375,- pr. gæst
Tilvalg
Brie de Meaux og Tomme de Savoie med æblekompot og knækbrød
70,- pr. gæst
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide.
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!