Skal den store dag fejres med et uforglemmeligt festmåltid? Vores catering til særlige anledninger sætter prikken over i’et. Uanset om det er en fødselsdag, dåb eller en en spontan aften med venner og familie, vil vores dygtige kokke skabe en menu, hvor vi kun bruger sæsonens fineste råvarer, og vi tilbereder alt fra bunden med en generøs portion kærlighed. Og det bedste af det hele? Størstedelen af menuen er allerede anrettet, så du kan være vært og nyde festen med dine gæster uden at skulle bekymre dig om køkkenet.
Privat Dining – en aften med privat kok
Drømmer du om en eksklusiv gastronomisk oplevelse? Vores Private Dining-service tilbyder netop det! Vores talentfulde kokke vil forvandle dit hjem eller det valgte sted til en gourmetrestaurant, hvor du og dine gæster kan nyde en helt særlig aften. Læs mere om Private Dining konceptet her eller send os en forespørgsel til service@norevent.dk.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 7. marts til og med den 25. maj 2024.
Fisk & brød
Grillede danske asparges med Rømørejer og dildmayo
Ceviche af torsk med avokadopure, fennikel og forårsløg
Nybagt focaciabrød* og pestomayo
Vegetar
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet havgus
Kød
Kyllingesalat med syltede hvide asparges, sprød bacon og purløg
Tyndskåret kalveinderlår med ramsløgmayo, syltede bøgehatte og små salater
Ost & Dessert
Mild komælksost med abrikoskompot og knækbrød
Rabarberkompot med saltet karamel, vaniljecreme, knas og kørvel
245,- pr. gæst
Tilvalg
Asiatisk inspireret oksetatar
65,- pr. gæst
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche
75,- pr. gæst
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 7. marts til og med den 25. maj 2024.
Fisk & brød
Grillede danske asparges med Rømørejer og dildmayo
Ceviche af torsk med avokadopure, fennikel og forårsløg
Nybagt focaciabrød* og pestomayo
Hovedret – Fjerkræ (1. servering)
Farseret overlår af Kylling fra Hopballe med rosmarin*
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet havgus
Kold estragon creme
Hovedret – Kød (2. servering)
Langtidsstegt kalveculotte med timian*
Agurker vendt med friskost og ramsløg
Urteristede kartofler med smør og havsalt*
Rødvinssauce*
En sød afslutning
Rabarberkompot med saltet karamel, vaniljecreme, knas og kørvel
360,- pr. gæst
Tilvalg
Mild komælksost med abrikoskompot og knækbrød
65,- pr. gæst
Hjertevaffel med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche
75,- pr. gæst
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Menuen er gældende fra den 30. maj til og med den 31. august 2024
Fisk & brød
Saltet og flamberet laks med dildmayo og bagte tomater
Rillette af torsk med agurker, ramsløgsmayo og sprød kinaradise
Surdejsbrød bagt på Ølandshvede* og krydret kirkærtecreme med oliven og tomat
Vegetar
Grillede grønne asparges og hjertesalat med urtemayo og Vesterhavsost
Fjerkræ & Kød
Terrine af røget kylling med syltede bøgehatte og små salater
Nye kartofler med Skagenskinke, malt og creme på gammelknas
Ost & Dessert
Modnet cometé og Tomme de Savioe med abrikoskompot og knækbrød
Chokolademousse med danske jordbær, saltet karamel og hasselnødder
245,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med ramsløg og friskbælgede ærter
65,- pr. gæst
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Menuen er gældende fra den 30. maj til og med den 31. august 2024
Fisk & brød
Saltet og flamberet laks med dildmayo og bagte tomater
Rillette af torsk med agurker, ramsløgsmayo og sprød kinaradise
Surdejsbrød bagt på Ølandshvede* og krydret kirkeærtecreme med oliven og tomat
Hovedret – Fjerkræ (1. servering)
Kylling fra Hopballe med estragon og brændt citron*
Danske majs med brunede smør og Vesterhavsost*
Hjertesalat med trøffelcruton og cherrytomat
Kold ærtecreme med nye ærter og mynte
Hovedret – Kød (2. servering)
Kalveculotte med confiteret hvidløg og friteret salvie*
Små tærter med sommerporrer og Skagenskinke
Grillede grønne asaparges med urtemayo og røget kalvehjerte
Sauce bordelaise
En sød afslutning
Chokolademousse med danske jordbær, saltet karamel og hassel- nødder
360,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med ramsløg og friskbælgede ærter
65,- pr. gæst
Modnet cometé og Tomme de Savioe med abrikoskompot og knækbrød
65,- pr. gæst
OBS! Alt markeret med * skal du som vært opvarme efter en guide.
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Norevent byder dig velkommen til vores Pop-up Univers i Hornbæk med 9 overdådige serveringer og en uforglemmelig vinoplevelse!