Julen er en tid, som vi hos Norevent altid ser frem til med stor begejstring! Vi omfavner den glædelige tradition med lækre måltider og hyggeligt samvær, både med nære og kære, samt med kolleger. Vores kulinariske kreationer er skabt til at fortrylle dine smagsløg med de duftende ingredienser, som julen bringer med sig, og vores kreative tilgang giver de velkendte retter et spændende tvist.
Vi har ekspertisen til at arrangere uforglemmelige julefrokoster, der kan tilpasses både private selskaber og virksomhedsevents. Vores menuer er tilgængelige som Take Away, men vi tilbyder også gerne den ekstra service med vores dygtige kokke, der vil præsentere julemåltidet på festlig vis. Uanset om I er få eller mange, skaber vi den perfekte atmosfære.
Lad os hjælpe jer med at planlægge årets mest mindeværdige julefrokost!
Er I klar til at begynde planlægningen af årets uforglemmelige julefrokost? Tøv ikke med at kontakte os allerede nu, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jeres julefest! Vi ser frem til at dele julemagien med jer! Skriv til os på service@norevent.dk eller ring til os på telefon: 9340 4797.
(til minimum 2 personer – gældende fra den 23. november til og med den 22. december)
7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Graved færøsk laks med rævesauce og sprøde salater
Hønseæg med håndpillede rejer og tomatmayo
Vegetar
Saltbagte rødbeder med friskostcreme og sprøde mandler
Kød/fjerkræ
Kyllingesalat med syltede bøgehatte og karse
Terrine af confiteret andelår med pistacienødder og tranebær
Ost & Dessert
To komælksoste med figenkompot og nybagt knækbrød
Kirsebærdessert med mascarponecreme og mandellikør
245,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo
60,- pr. gæst
(til minimum 6 personer – gældende fra den 23. november til og med den 22. december)
Serveres med nybagt surdejsbrød og dip
Forretter
Letrøget laks med rygeostcreme og agurker
Salat af rejer og krebs med purløg, citron og karse
Hovedret – * varmes op
Langtidsstegt kalveculotte med frisk timian og konfiterede hvidløg*
Sprængt og honningglaseret Duroc gris med rosmarin*
Krydrede julepølser med karameliserede rødløg*
Urteristede kartofler med smør og havsalt*
Radicchio salat med røde vinteræbler, hindbærvinaigrette og valnødder
Grønkålssalat med mormordressing, syltede tyttebær og hasselnødder
Julesauce med varme krydderier*
Dessert
Kirsebærdessert med mascarponecreme og mandellikør
eller
Risalamande
335,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo
60,- pr. gæst
Tilvalg
To komælksoste med figenkompot og nybagt knækbrød
60,- pr. gæst