Tag del i vores fortryllende vintermenu, hvor vi præsenterer friske og førsteklasses råvarer. Uanset om I er 10 kuverter eller flere, kan I bestille vores menu og opleve den kulinariske glæde. Menuen er gældende i december, januar og februar, hvor I kan nyde smagfulde retter, der fejrer vinterens bedste smagsnuancer.
Starters
Blomsterkrustade – taskekrabbe – citron
Krydret tuntatar i sprødt kræmmerhus
Kartoffel chips – svampecreme – ramsløgskapers
Forret
Tempereret helleflynder – røget porre – ristet palmekål – smørsauce
Mellemret
Tatar af kronvildt – trøffelmayo – ramsløgskapers – svampestøv – timianskud
Hovedret
Nakke af lokal Skovgris – kartoffelpure – farseret kål – morkelsauce med tyttebær
Efterret
Foie gras som terrine – armagnac – hengemte blommer
Dessert
Jordskokkeis – karamelfromage – hasselnødder – chips
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 500,- pr. time
Tilvalg til menuen
Caviar med nedkogt fløde med friskrevet trøffel
180,- pr. gæst
Udvalgte Arla Unika oste med behørigt tilbehør
125,- pr. gæst
Vinmenu
Lad Norevent skabe den perfekte vinoplevelse, der komplementerer din middag. Vi starter festen med et sprudlende glas champagne som velkomst, og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer med hver enkelt ret. Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas til at fuldende din vinoplevelse, og selvfølgelig tager vi dem med tilbage og sørger for at vaske dem op.
Lad os tage dig med på en smagsrejse gennem vores vinmenu, der vil fortrylle dine sanser og løfte din middagsoplevelse til nye højder.
500,- pr. gæst