Catering er til større begivenheder og derfor er der som udgangspunkt ikke bestemte åbningstider. Send altid en forespørgsel til: [email protected] med dato, cirka antal og lokation for afvikling.
Prisen afhænger af menu og om der skal kokke med til afvikling. Priserne på vores hjemmeside er altid eksklusiv kokke til afvikling på dagen.
Som udgangspunkt er vores menuer til de pågældende sæsoner faste for at sikre den råde tråd i vores DNA, kvaliteten på maden og at vi bruger de helt rigtige råvarer, der passer til sæsonen. Dog vil vi gerne forsøge at imødekomme særlige ønsker til menuerne, hvis dette skulle være aktuelt.
Skulle nogen i selskabet have særlige allergener kan vi naturligvis godt imødekomme dette. Senest 14 hverdage før arrangementet skal vi oplyses omkring dette og på dagen skal der være en bordplan med placering af eventuelle allergener, vegetarer m.m.
Som udgangspunkt laver vi ikke prøvemiddage og anbefaler, at I læser vores anmeldelser på Trustpilot og Facebook. Vi har god erfaring med, at flere af vores tidligere brudepar har bestilt Nor Tapas, som har givet dem et godt indtryk af vores stil, anretning og smage.
Er selskabet over 25 gæster skal I regne med 2 kokke til afvikling. Det vil være en udlært kok og en kokkeelev/køkkenassistent, der afvikler selskabet. Varigheden af kokketimer afhænger af antal indslag og type af arrangement, men forvent cirka 4 til 6 timer.
Vores kokke ankommer cirka en time før I og jeres gæster går til bords og bliver indtil desserten er ryddet.
Vores kokke tallerkenanretter som udgangspunkt alle retterne og præsenterer hver enkelt ret for jer og jeres gæster.
Der tillægges ikke et kørselsgebyr på den endelige faktura, men vi fakturaer kokketimer fra kokken(e) kører fra Randers til de lander i Randers igen efter endt arrangement.
Som udgangspunkt kan vi ikke være behjælpelige med tjenere/serveringsfolk og anbefaler, at I selv finder nogen, som kan gå til hånde både inden, under og efter middagen. Af erfaring skal I forvente, at 1 tjener kan klare cirka 20 gæster.
Der skal som minimum være en ovn, komfur, køle/fryseplads og adgang til vand. Derudover skal vi bruge rigeligt med bordplads til anretning – dette kan være i form af klapborde, der stilles op. Er der ikke adgang til køkkenfaciliteter på stedet, skal dette allerede meddeles i første forespørgsel.
Ved bestilling af catering til større arrangementer hos Norevent er det obligatorisk at tallerknerne også skal bookes hos Norevent for at sikre den røde tråd i anretningen. Derudover kan vi også være behjælpelige med udlejning af unik service, herunder glas, bestik, servietter og tilbehør til borddækningen. Servicen kan kun lejes i forbindelse med catering leveret af Norevent.
Det endelige antal skal sendes til: [email protected] senest 14 hverdage før arrangement.
Har I en toastmaster skal denne sørge for at lægge en plan inden dagen. På dagen skal han/hun kontakte vores kokke i køkkenet og sammen lægger de den endelige plan for aftenen.
Ved større arrangementer kan der opkræves et depositum svarende til 20% af den samlede faktura ved endelig bekræftelse af arrangementet. Den sidste del af fakturaen fremsendes senest 5 hverdage efter afvikling.
Afbestilling af selskabsarrangementer med kokke til afvikling kan rettidig ske skriftligt på mail til: [email protected] inden 3 måneder før arrangement – dog tilbagebetales depositummet IKKE.
Ved afbestilling af hele arrangementet senere end 3 måneder før arrangementsdatoen gælder følgende regler:
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.
Forkæl dig selv på årets sidste aften med 4 lækre snacks og 3 retter. Er du nysgerrig efter at se hele menuen?
Klik her for at udforske vores nytårsmenu!