
Private Dining – lej en privat kok
Læn dig tilbage og nyd en aften med dine gæster uden at stresse over madlavningen – og slip for al det praktiske. Ved private dinings bringer vi den gastronomiske oplevelse hjem i din stue. Vores dygtige kokke giver dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum. Vi sørger for en unik madoplevelse alt imens du kan have fokus på dine gæster.
Vinter menu
(Gældende december, januar & februar til minimum 10 kuverter)
Starters
Syltet glaskål med plukket torsk, sennepsfrø og urter
Grillet andehjerte med pærepure og rosmarin
Forret
Stegt pighvar med sprøde kapers, hummer blanquette, pocheret Perle Blanche østers og grønkål
Mellemret
Oksetatar ”i røde omgivelser”
Hovedret
Langtidsstegt nakke af Doruc Gris med solbær BBQ og vinterløg i variationer
Mellemret (tilvalg + 95,- pr. gæst)
Terrine af foie gras med syltede rosiner, sprød brioche og bitre salater
Ost
Toast af butterdej med comté, friskrevet vintertrøffel og røget vesterhavsost
Dessert
Sorbet af havtorn med sifon af hvid chokolade og ristet kokosknas
Kr. 850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Tilkøb af vinmenu under hele middagen kr. 500,- pr. gæst