Giv dig selv og dine gæster en uforglemmelig og kulinarisk oplevelse, I sent vil glemme. Vi bringer den gastronomiske oplevelse hjem i din stue, og vores kokke giver Jer en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum.
Vores forårsmenu byder på friske og gode råvarer af højeste kvalitet, og kan bestilles fra 10 kuverter. Menuen er gældende i marts, april og maj.
Starters
Taskekrabbe – glaskål – peberrod
Stenbiderrogn – vaffel – purløg
Forret
Ceviche af kammusling – hasselnød – blomkål – brunetsmør
Mellemret
Torsk – stenbiderrogn – kinaradise – tang
2. mellemret
Hvide asparges – Skagenskinke – estragon
Hovedret
“Wellington” af Hopballe kylling – morkler – svampefrikasé – sort trøffel
Pre dessert
Mango – hvid chokolade
Dessert
2 x rabarber – mascarpone – karamel
Kr. 850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Vinmenu
Lad Norevent sammensætte en vinmenu, der afspejler middagen. Vi starter med champagne til velkomst og fortsætter rejsen med flere forskellige vine. Ved tilkøb af vinmenu, er der mulighed for, at vi tager vinglas med til vinene, som vi naturligvis tager med retur og vasker op.
Kr. 500,- pr. gæst