Menuen er gældende fra den 21. november til og med den 21. december
Fisk & brød
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Surdejsbrød* og dip
Vegetar
Saltbagte rødbeder og rødkål med mild friskostcreme og sprøde mandler
Kød/fjerkræ
Kyllingesalat med syltede bøgehatte og karse
Rilette af glad gris med tyttebær og æbler
Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg
Ost & dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø
Praktisk info
Vores juletapas består af 8 kolde retter, som er anrettet delevenligt. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 8 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Forespørgsel på julemenuer på andre dage, bedes sendes til: [email protected]. Skal menuen bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 11.30), skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!