• Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Skal du forkæle en, du har kær? En kollega eller medarbejder, som har gjort en særlig indsats? Så giv dem en gastronomisk oplevelse hos Norevent ved køb af et gavekort, hvor de selv kan vælge deres favorit menu - og hvornår de ønsker oplevelsen. *Gavekortet kan bruges til alle vores takeaway menuer og salg af onlinebilletter til pop-uprestauranter og andre særlige begivenheder ved køb på webshoppen.
    Buy gift card
  • Afhentning af brunch fra kl. 10.00 til 11.00 - KUN søndag den 7. februar 2021. Vi gentager succesen fra i sommeren og julen 2020, og kan nu præsentere vores søndagsbrunch den 7. februar. Vi glæder os til at tilberede 7 forskellige anretninger til jer, hvor kun få elementer skal lunes og ellers er alt lige til at sætte på bordet til en hyggelig familiebrunch. *Vores brunch kan laves fra 1 kuvert.  Menu Skaldyrssalat vendt med urter og frisk citron Letrøget laks med friskostcreme, fennikel og sprød agurk Hjertesalat med grillet kylling, cæsardressing og bagte tomater Økologisk yoghurt med frugtsalat og müsli Lun æggetærte med sprød Skagenskinke og spinat Udvalgte spegepølser og 2 gode oste Hjemmebagt hindbærsnitte
    Nybagt surdejsbrød og rugbrød med dips
    Lokal æblemost 50 cl. (til 2 personer)
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Nordisk Tapas

    DKK 185,00
    Afhentning af tapas onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. JANUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 13. januar til og med den 30. januar 2021) *Vi laver ikke vegansk mad, men kan tilbyde vegetariske retter, der kan indeholde fisk. Menu Vores tapas består af 7 kolde retter, som serveres med nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter anrettes maden i bæredygtigt engangsservice, og fra 5 kuverter og op anretter vi på service, som skal tilbageleveres. Fisk Laksetatar med wasabicreme og fennikel Souffle af lyssej med purløg, tomatmayo og bagte tomater Vegetar Variation af jordskokker med maltcrumble Kød Salat med confiteret kyllingebryst, syltede rødløg og revet Vesterhavsost Rosastegt oksebryst med trøffelmayo, kapers og peberrod Ost & Dessert 3 gode oste med figenkompot og sprødt Æblekompot med syltede grønne tomater, karamel og syrnet fløde
    FEBRUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 3. februar til og med den 16. februar 2021) Fisk Laksetatar med wasabicreme og fennikel Skaldyrssalat med kinaradise, purløg og syltede aiser Vegetar Langtidsbagte rødbeder med flødeost, nødder og peberrod Kød Kyllingesalat med syltede bøgehatte og røget svinebryst Rosastegt oksebryst med trøffelmayo, kapers og peberrod Charcuteri med grillede oliven og soyabagte mandler Dessert Mørk chokoladecreme med syltede havtorn, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Afhentning af 4 retters menu torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. JANUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 13. januar til og med den 30. januar 2021) *Vi laver ikke vegansk mad, men kan tilbyde vegetariske retter, der kan indeholde fisk. Menu Forret, mellemret og dessert er anrettet på service, og kun hovedretten skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes. Forret Souffle af lyssej med purløg, tomatmayo og bagte tomater Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Mellemret Oksetatar med mild sennep, bøgehatte og peberrod Hovedret Farseret kyllingebryst, tartelet fyldt med cremet skovsvampe, bagte jordskokker og trøffelsauce Dessert Æblekompot med syltede grønne tomater, karamel og syrnet fløde
    FEBRUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 3. februar til og med den 2. marts 2021) Menu Appetizer, forret og dessert er anrettet på service, og kun hovedretten skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes.  Appetizer Tuntatar med lime, rødløg og koriander Forret Rosastegt kalvebryst med trøffelmayo, små salater og Vesterhavsost Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret Farseret unghanebryst med ristede svampe, kartofler og selleri i lag, bagt løg og hønsesky Dessert Mørk chokoladecreme med syltede havtorn, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
Go to Top