• Afhentning af Mortensaften menu tirsdag den 10/11 fra kl. 16.30 til 17.00 MENU Vores kokke går i køkkenet for dig, så du kan servere en dejlig, velsmagende Mortensaften menu til din familie. Menuen består af en hovedret og en dessert til 185,- pr. person. Har I appetit på mere, kan der tilkøbes en forret til at starte aftenen med til 60,- pr. person.  Forret - tilvalg (er anrettet på forhånd) Håndpillede rejer med avokadocreme, syltede hvide asparges og sprød fennikel Serveres med nybagt surdejsbrød og pisket smør Hovedret (lun selv) Sprængt og langtidsstegt andebryst med klassisk rødkål, brunede og ristede kartofler, andesauce og æblesalat med tyttebær og valnødder Dessert (er anrettet på forhånd) Æblekompot med hvid chokoladecreme, saltet karamel og hasselnødder
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Nordisk Tapas

    DKK 185,00
    Afhentning af tapas tirsdag til torsdag fra kl. 16.00 til 16.30. Afhentning af tapas fredag og lørdag fra kl. 15.30 til 16.30 OKTOBER MENU (Denne menu er gældende fra den 30. september til og med den 10. november, hvorefter der skiftes over til en juletapas) 7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips Fisk Bagt torsk vendt med kartofler, syltede løg og peberrod Laksetatar med wasabicreme og jordskokker Vegetar Blomkål med hasselnødder og estragon Kød Confiteret kylling med græskar og trøffeldressing Svinebryst med sprøde æbler og cornichoner Ost & Dessert Udvalgte oste med syltede nødder og kiks Efterårs æbler med creme fraiche, hasselnødder og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Afhentning af 4 retters menu fredag og lørdag fra kl. 16.30 til 17.00 OKTOBER MENU (Denne menu er gældende fra den 30. september til og med den 10. november, hvorefter der skiftes over til en juletapas) Forret - er anrettet Laksetatar med wasabicreme, små salater og jordskokker Serveres med nybagt brød og dips Hovedret - varm selv Farseret hopballe kylling med skoven svampe, bagt blomkål og hønsesky Osteservering - er anrettet Tre milde komælksoste med abrikoskompot og frøkiks Dessert - er anrettet Efterårs æbler med creme fraiche, hasselnødder og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Afhentning af sæsonbuffet tirsdag til lørdag fra kl. 16.30 til 17.00 Forespørg på levering OKTOBER MENU (Kan bestilles ved minimum 10 kuverter. Menuen er gældende fra den 30. september til og med den 10. november, hvorefter der skiftes over til en julemenu) Forretter Laksetatar med wasabi og jordskokker Bagt torsk vendt med kartofler, syltede løg og peberrod Friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv* Confiteret kyllingelår fra Hopballe* Langtidsstegt kalveculotte med timian og hvidløg* Salat af blomkål med hasselnødder og estragon Bagte gulerødder med brunet smør og sort sesam* Rødvinssauce med syltede solbær* Dessert - portionsanrettet Efterårs æbler med creme fraiche, hasselnødder og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv