• Igen i år tilbyder vi en 4 retters nytårsmenu, hvor vi har sørget for at tilberede alle elementer af friske, lokale og gode råvarer. Jeres eneste opgave er at lune anviste elementer og anrette retterne.  Ønsker I at give den fuld gas? Så kan I også vælge menuen med snacks til Dronningens tale samt sødt til at slutte aftenen af med - og samtidig opnå en besparelse. Find "Nytårsmenu fuld gas" her. Ønskes der en vegetarisk udgave, kan denne bestilles her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Denne menu tager udgangspunkt i vores nytårsmenu men i en vegetarisk udgave - dog med fiskeretter. Ønsker I at give den fuld gas? Så kan I også vælge menuen med snacks til Dronningens tale samt sødt til at slutte aftenen af med og samtidig opnå en besparelse Find "Nytårsmenu fuld gas" her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af jordskokker og æbler med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Saltbagt knoldselleri med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og brunet smørsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Her giver vi den fuld gas og tilbyder udover vores 4 retters menu også snacks, som du kan servere til Dronningens tale, og sødt til at slutte aftenen af med.  Ønskes der en vegetarisk udgave, kan denne bestilles her. OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Snacks Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme (kan toppes med caviar, som tilkøbes her) Profiteroles med lakstatar og citrus Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af vildt med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Langtidsstegt oksefilet med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og trøffelsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin Sødt Flødebolle – Macarones – ”daim”
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Her giver vi den fuld gas og tilbyder udover vores 4 retters menu også snacks, som du kan servere til Dronningens tale, og sødt til at slutte aftenen af med. Menuen er vegetarisk - dog med fiskeretter.  OBS! Vores nytårmenu kan afhentes den 31/12 2020 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.30. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Snacks Saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme (kan toppes med caviar, som tilkøbes her) Profiteroles med lakstatar og citrus Forret – serveret med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Souffle af lyssej med hummersuppe, edamame bønner, grønne tomater og urter Mellemret Terrine af jordskokker og æbler med syltede bær, svampecreme og sprøde jordskokker Hovedret Saltbagt knoldselleri med karamelliserede løg, vol au vent med skovsvampe og brunet smørsauce Dessert Æbleroulade med mousse af mælkechokolade, creme fraiche parfait og sauce på brun farin Sødt Flødebolle – Macarones – ”daim”
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Til årets nytårsmenu har vi sammensat en vinmenu i samarbejde med vores lokale leverandører, så du og dine gæster kan få en helhedsoplevelse. Vinpakken består af 4 flasker vin og beregnes til cirka 4 personer.  1 fl. hvidvin (Los Amantes, Albariño 2018, Spanien) 1. fl. hvidvin (14 Hands, Chardonnay, Washington USA) 1. fl. rødvin (Côtes du Rhône, Les Bergeronnettes 2018, Domaine la Colliere) 37,5 cl. dessertvin (Malus Danica 2015 - Cold Hand Winery)
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Ønsker du at give dine gæster en ekstra, lille forkælelse? Så kan du tilkøbe 30 gram caviar, som passer perfekt til vores snacks. Caviaren kan med fordel bruges til den saltet vaffel med krabbesalat og friskostcreme. En dåse beregnes til cirka 4 personer. 
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Nytåret skal fejres med kolde bobler og derfor kan du naturligvis også tilkøbe Champagne med til Nytårsmenuen. Denne Brut Réserve fra Louis Nicaise er lavet på en blend af 40% Chardonney, 30% Pinot Noir og 30 % Pinot Meunier. Næsen er aromatisk med blomster, modne røde æbler og fersken. En behagelig og rund champagne, som både kan bruges til vores nytårs snacks eller til at skåle det nye år ind med. 
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
Go to Top