Tapas Randers

Vores nordiske tapas i Randers består af 7 kolde retter med alt fra fisk, til vegetar retter, kødretter, oste og dessert og kan bestilles som tapas ud af huset i Randers. Vi bruger som altid friske råvarer til tapas ud af huset i Randers, hvor alt selfølgelig er tilberedt helt fra bunden, for at give jer den bedst mulige smagsoplevelse. Læs mere om os her. Vores tapas ud af huset kan bestilles ned til kun 1 person i Randers, og bliver som udgangspunkt anrettet på bæredygtigt engangsservice. Bestilles der til 10 kuverter og derover i Randers af tapas ud af huset anretter vi gerne menuen på service.

Når du vælger at invitere dine nærmeste på tapas hygge i Randers er I sikret en hyggelig og afslappet aften sammen. Vi har et skønt sortiment af retter til tapas her i Randers, så I kan vælge jeres yndlingsretter. Der er stor diversitet i vores tapas menuer, og I kan derfor både finde stærke, varme og kolde retter for eksempel. Hermed er der noget for enhver smag, men også til enhver anledning. Se vores forskellige menuer her. 

Når I bestiller tapas i Randers kan det også sagtens bruges til forskellige situationer – måske er det hovedretten hos jer? Eller bare en appetizer/forret? Tapas kan også serveres som snacks eller sammen med andet lækkert mad. Eksempler på fester hvor tapas kunne være oplagt er til åbent hus, fødselsdage, firmafester, receptioner, konfirmationer, studentergilder med mere. Dertil er tapas også praktisk til stående gæster, da det ofte ikke kræver bestik og den helt store tallerken, så gæsterne samtidigt kan have et glas vin i hånden.

Randers’ bedste tapas

Tapas fra Norevent er nordisk inspireret, hvilket vil sige at vi byder på specialiteter fra hele nordens køkken. Vi har sammensat de lækreste retter såsom luftrøget skinke, varmrøget laks og minihapsere af forskelligt lækkert kød. Hermed sikrer vi, er der er noget til enhver smag. Her ses overblikket over vores nordiske tapas. 

Tapas ud af huset er den perfekte løsning til dem der ønsker en nem, men lækker aftensmad, hvor dine smagssanser får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hos Norevent i Randers kan du bestille super lækker tapas ud af huset, der er helt klar til servering. Vi sørger for det praktiske ved tapas ud af huset, så du kan sætte dig til bords og nyde tapas ud af huset sammen med dine venner og familie i Randers.

Med tapas ud af huset i Randers slipper du for at tage på indkøb og slæbe det hjem hvorefter det skal tilberedes. Tapas ud af huset i Randers sikrer dig at du slipper for stress, og kan nyde maden sammen med dine gæster, med sikkerhed ved at det bliver godt og lækkert!

Ved interesse kan vi kontaktes her. 

Wine & Dine by Norevent

Norevent byder dig velkommen til vores Pop-up Univers i Hornbæk med 9 overdådige serveringer og en uforglemmelig vinoplevelse!

0