Tapas menu ud af huset

Vores nordiske tapas menu ud af huset består af 7 kolde retter med alt fra fisk, til vegetar retter, kødretter, oste og dessert og kan bestilles som tapas menu ud af huset i Randers. Vi bruger som altid friske råvarer til tapas menu ud af huset, hvor alt selfølgelig er tilberedt helt fra bunden, for at give jer den bedst mulige smagsoplevelse. Vores tapas ud af huset kan bestilles ned til kun 1 person og bliver som udgangspunkt anrettet på bæredygtigt engangsservice. Bestilles der til 10 kuverter og derover af tapas menu ud af huset anretter vi gerne menuen på service.

Tapas menu ud af huset er den perfekte løsning til dem der ønsker en nem, men lækker aftensmad, hvor dine smagssanser får en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hos Norevent i Randers kan du bestille en super lækker tapas menu ud af huset, der er helt klar til servering. Vi sørger for det praktiske ved din tapas menu ud af huset, så du kan sætte dig til bords og nyde din tapas menu ud af huset sammen med denne venner og familien.

Med en tapas menu ud af huset slipper du for at tage på indkøb og slæbe det hjem hvorefter det skal tilberedes… En tapas menu ud af huset sikrer dig at du slipper for stress, og kan nyde maden sammen med dine gæster, med sikkerhed ved at det bliver godt og lækkert!

Se vores nordisk tapas menu her.

Wine & Dine by Norevent

Norevent byder dig velkommen til vores Pop-up Univers i Hornbæk med 9 overdådige serveringer og en uforglemmelig vinoplevelse!

0