catering mad

Social Dining

Med vores Social Dining menu kan du servere en smuk og velsmagende buffet for dine gæster. Her kan I være sikre på, at der er noget for alle aldre. Vores kokke har kreeret menuen ud fra forårets bedste råvarer, og vi sørger for at anrette forretter, flere af elementerne på hovedretten samt desserten, så kun kød og saucer skal lunes efter anvisning. Ønsker I et helt unikt udtryk til jeres bordopdækning kan vi også være behjælpelige med udlejning af eksklusiv service. Læs mere omkring menuen og øvrige tilkøb nedenfor. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Social Dining / Buffet

Forret – er anrettet på service
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Serveres med surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte
Urtefarseret dansk unghane
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Broccoli vendt med sød mormordressing, tranebær, hvedekerner og ristede nødder
Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
Rødvinssauce og kold bearnaise mayo

Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre

Kr. 295,- pr. gæst

Bestil