Social Dining – Sæson buffet ud af huset

Social Dining tilbydes til private og erhverv, hvor Norevent sammensætter en menu ud fra sæsonens bedste råvarer som buffet ud af huset. Dette er den perfekte løsning til en barnedåb, firmaarrangementer eller fødselsdage, hvor I ikke behøver en kok til at afvikle menuen. Nedenfor finder I sæsonens menu til buffet ud af huset, og har I ønsker til menuen, imødekommer vi gerne disse.

Buffet ud af huset – praktisk info

Social Dining er et koncept, hvor menuen anrettes på mindre fade og tallerkener, som fordeles ud på det antal borde, I skal bruge. Enkelte elementer til hovedretten skal opvarmes efter anvisning med mindre andet er aftalt, og som udgangspunkt vil desserten være portionsanrettet. Prisen inkluderer ikke afvikling af serveringspersonale eller kokke, og det er muligt både at afhente maden selv eller få bragt buffet ud af huset. Dog er priserne ikke inklusiv levering af buffet ud af huset.

Vin og Champagne til buffet ud a huset

Vi samarbejder med nogle af de bedste vin leverandører og kan derfor sammensætte en vinmenu som passer perfekt til maden – og til fordelagtige priser. I skal blot skrive i jeres forespørgsel, at I også ønsker anbefalinger og priser på vin.

Wine & Dine by Norevent

Norevent byder dig velkommen til vores Pop-up Univers i Hornbæk med 9 overdådige serveringer og en uforglemmelig vinoplevelse!

0