Nytårsmenu takeaway

I Norevent tilbyder vi hver år nytårsmenu som takeaway med stor succes. Vores kunder vender ofte tilbage med stor ros og glæde over vores menuer. Vores mange års erfaring med nytårsmenuer og lignende gør os i stand til at sammensætte mad, der falder i manges smag. Vi sørger også for at du skal gøre mindst muligt selv, så du kan fokusere på at nyde nytåret med dine venner og familien.

Takeaway nytårsmenu

Vi holder til i Randers, men du kan også bestille vores nytårsmenu som takeaway til andre byer. Vores menu er til dem, der gerne vil have en lidt finere aften, med høj kvalitet i råvarer og tilberedning. En god nytårsaften bliver endnu bedre, når maden bare spiller. Derfor gør vi os meget umage med at sammensætte en lækker nytårsmenu, der er nemt for dig at hente til takeaway.

Er du interesseret i vores nytårsmenu til takeaway?

Vi har endnu ikke sammensat menuen til nytår, men du kan se hvad vi ellers tilbyder af menuer her på hjemmesiden, og derfra skabe et billede af, hvilket niveau du kan forvente. Vi lover, at menuen i år bliver lige så lækker som de andre år – hvis ikke endnu bedre.

Wine & Dine by Norevent

Norevent byder dig velkommen til vores Pop-up Univers i Hornbæk med 9 overdådige serveringer og en uforglemmelig vinoplevelse!

0