Nytårsmad Randers

Med flere års erfaring i at lave nytårmenuer ud af huset, er vi igen i år klar til at tilbyde jer en velsmagende 4 retters nytårmenu. Vi sørger for at handle gode, friske råvarer ind til menuen og tilbereder alt, så I blot skal lune elementerne og anrette for jeres gæster. I år har vi forskellige pakkeløsninger, hvor I kan vælge imellem menuen bestående af 4 retter eller den fulde pakke, der indebærer snacks, 4 retter og sødt til at slutte aftenen af med – og dermed opnå en besparelse.

Nem og lækker nytårsmad

Vi tilbyder en vegetarmenu (der indeholder retter med fisk) og tilsidst har vi naturligvis også sammensat en vinpakke, som er tilpasset nytårsmenuen. Alt bliver leveret i engangsemballage, så I ikke skal retur med noget i det nye år – og vi sørger både for at vedlægge en udførlig guide til opvarmning og anretning af menuen, og den 31/12 lægger vi også en videoguide op på vores facebook.

Sidste års nytårsmad

Vi er stadig ved at sammensætte dette års menu, men her kan du få et indblik i, hvad vi tilbød sidste år. Der var 4 retters nytårsmad med snacks bestående af sprød krustade med tuntatar og ristet sesam, hjertevaffel med friskost, djurslandsskinke og saltede nødder. Forretten var suppe og champagne med syltede fennikel og timbale af kammusling med plukket taskekrabbe.

Mellemretten var tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce og variation af jordskokker. Hovedretten var dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg. Til dessert lavede vi vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs.

0