Gastronomisk madoplevelse til konfirmationen

Hos Norevent tilbyder vi at hjælpe jer, hvis I vil slippe for madlavningen i forbindelse med konfirmationen. Vi ved, at det kræver meget tid, når konfirmationen skal planlægges og forberedes, og at maden er en essentiel del af den store dag. Vi skræddersyer menuen efter jeres ønsker og smagsløg, så I og jeres gæster kan få en kulinarisk madoplevelse. Det er let og enkelt for jer, hvilket betyder, at I kan bruge tiden sammen med gæsterne frem for i køkkenet.

Friske, gode og lokale råvarer

Når vi tilbereder menuen til dit arrangement, benytter vi udelukkende sæsonens bedste og mest friske råvarer. Dette er med til at sikre vores høje kvalitet, så I får en suveræn madoplevelse til konfirmationen. Vi har en forkærlighed for det nordiske køkken, hvor vi med nøje udvalgte tilberedningsmetoder skaber den ideelle menu til jer og jeres selskab.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis I vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, er I velkommen til at kontakte os på telefon 28498455 eller på mail mail@norevent.dk. På baggrund af vores store viden om mad, hjælper vi gerne med sammensætningen af menuen, hvis I har behov for det. Vi hører til i Randers nær Hobro og Hadsund.

”Simpelthen fantastisk! Vi fik den lækreste menu fra Norevent til vores datters konfirmation. Kevin var med i køkkenet sammen med 2 dygtige serveringspiger og det hele kørte bare super godt. De flotteste retter og virkelig en fryd for både øjet og ganen. Ikke sidste gang vi bruger Norevent.” – anmeldelse fra en tilfreds gæst.