Handelsbetingelser for Norevent take away

Norevent ApS
CVR. 37808423
Alsikevej 4.B
8920 Randers NV
E-mail: [email protected]
Tlf. 28 49 84 55
Etableringsår: 2014

Priser og betaling
Alle priser på hjemmesiden er opgivet i danske kroner, og de er inklusiv moms. Ved gennemførte køb fremsendes en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår, hvad du betaler for. Alle betalinger gennemføres i umiddelbar forlængelse af ordrebekræftelsen. Der kan online betales med følgende betalingskort og betalingsløsninger:

  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro

Der opkræves ikke kortgebyr eller andre gebyrer i forbindelse med betalingerne.

Udlevering / afhentning
Onlinebestillinger skal afhentes i anførte tidsrum, som ses under bestilling.

Særlige vilkår
Det er vigtigt at onlinebestillinger bliver afhentet i det anførte tidsrum, grundet særlige åbningstider. Afhentes bestillingerne senere, kan der være lukket og bestillingen forbliver derved på købers regning.

Ingen fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på onlinebestilling af take away mad via www.norevent.dk. Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.

Ved afbestilling af takeaway menuer på webshoppen kræves der ingen godtgørelse, hvis bestillingen afbestilles skriftligt senest 48 timer før afhentning. Afbestilles der mindre end 48 timer før afhentning udstedes et gavekort/tilgodebevis på det fulde beløb – dog kan beløbet ikke udbetales eller gives som tilgodebevis, hvis afbestillingen sker på afhentningsdagen.
*Dette gælder ikke ved afbestilling af Nytårs take away. Se her reglerne ved bestilling. 

Persondatapolitik
I forbindelse med håndtering af onlinebestillinger og onlinekøb har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne identificere dig som kunde i forbindelse med udlevering af bestillinger. Personoplysningerne registreres hos Norevent ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.norevent.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Norevent ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Norevent ApS via [email protected]

Klageadgang
Evt. klager skal sendes [email protected]. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Læs mere på hrt-ankenaevn.dk

0