
Private Dining – lej en privat kok
Læn dig tilbage og nyd en aften med dine gæster uden at stresse over madlavningen – og slip for al det praktiske. Ved private dinings bringer vi den gastronomiske oplevelse hjem i din stue. Vores dygtige kokke giver dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum. Vi sørger for en unik madoplevelse, alt imens du kan have fokus på dine gæster.
Forårs menu
(Gældende marts, april & maj til minimum 10 kuverter)
Starters
Taskekrabbe – glaskål – peberrod
Tatar – rugbrød – trøffel
Stenbiderrogn – vaffel – purløg
Forret
Ceviche af kammusling med hasselnød, blomkål og brunetsmør
Mellemret
Torsk med stenbiderrogn, kinaradise og tang
2. mellemret
Grillede hvide asparges med Skagenskinke, estragon og radiser
Hovedret
“Wellington” af Hopballe kylling og morkler med svampefrikasé og sort trøffel
Pre dessert
Ispind af mango og hvid chokolade
Dessert
2 x rabarber med mascarpone og karamel
Kr. 850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Tilkøb af vinmenu under hele middagen kr. 500,- pr. gæst