Private Dining – lej en privat kok

Læn dig tilbage og nyd en aften med dine gæster uden at stresse over madlavningen – og slip for al det praktiske. Ved private dinings bringer vi den gastronomiske oplevelse hjem i din stue. Vores dygtige kokke giver dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige ved at være nærværende og have dine gæster og gastronomien i centrum. Vi sørger for en unik madoplevelse alt imens du kan have fokus på dine gæster.

Forårs menu

(Gældende for marts, april og maj til minimum 10 kuverter)

Starters
Sprødt kræmmerhus med lakseriellette og rygeost
Ravioli af selleri fyldt med krabbesalat og urter

Forret
Tatar af gulfinnet tunfisk med avokadocreme, milde koriander, kinaradise og ristet sesam
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips

Mellemret
Bryst af skovdue med karamelliserede løg, tyttebær og sauce på morkler

Hovedret
Mørbrad af kalv med saltbagt selleri, grønne asparges og timiansky

Osteservering
Modnet gammelknas med portvinssyltede rosiner og sprødt knækbrød

Dessert
Fyldig vanillecreme med rabarberkompot og hybenrose granité

5 retter inkl. starters kr. 850,- pr. gæst
Privat kok til afvikling af menu kr. 450,- pr. time
Tilkøb af vinmenu under hele middagen kr. 425,- pr. gæst

Send forespørgsel