GENERELT

Du kan bestille take away torsdag, fredag og lørdage. Dog kan vi melde udsolgt/lukket på udvalgte datoer grundet arrangementer.

Vores take away menuer skal afhentes i tidsrummet kl. 16.00 til 17.00 med mindre andet er aftalt og på adressen: Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV.

Vores take away menuer anrettes på bæredygtigt engangsservice fra under 4 kuverter. Fra 4 kuverter og op efter anrettes menuerne på service (fade, tallerkener og skåle). Alle vores menuer anrettes delevenligt og kun desserter portionsanrettes.

Vi tager hensyn til allergener/allergiker, hvilket skal noteres i kommentarfeltet ved bestilling over webshoppen. Vi har mulighed for at skifte kødretter ud med fisk og vegetariske retter, men tilbyder desværre ikke vegenaske retter.

Både vores Nordiske Tapas og Social Dining menu er et passende måltid til frokost og aftenservering.

Som udgangspunkt er minimumsantallet på vores Nordiske Tapas 4 kuverter og 10 kuverter til bestilling af Social Dining menuer. Dog er det på udvalgte datoer muligt at bestille Nordisk Tapas til kun 2 personer – dette sørger vi for at formidle via de social medier og nyhedsbreve.

Vores service skal tilbageleveres 2 dage efter afhentning og opvasket. Er vi ikke tilstede, kan det stilles uden for.

BESTILLING OG BETALING

Prøv først at anvende en anden browser. Hvis dette ikke hjælper, kan der være tale om en teknisk fejl på vores side. Kontakt os da venligst på mail: service@norevent.dk eller på telefon (mellem kl. 9.30 og 16.00) på 3137 3547

Prøv at tjekke din spam mappe først. Hvis mailen ikke ligger dér, er der risiko for, at din ordre ikke er gået igennem eller at din mailadresse er indtastet forkert. Kontakt os venligst på mail: service@norevent.dk, så vi kan bekræfte, hvorvidt din ordre er registreret.

Ønsker du afhentning samme dag, så skal bestillingen være lagt inden kl. 11.00, hvis der ikke er udsolgt.

AFEBESTILLING / ÆNDRING I ORDREN

Op til 24 timer før afhentning kan der ændres i antallet på din bestilling. Dog kan der ikke nedjusteres i antal, hvis det ryger under minimumsbestillingen på den pågældende menu.

Der kræves ingen godtgørelse, hvis bestillingen af take away menuer afbestilles skriftligt senest 48 timer før afhentning. Afbestilles der mindre end 48 timer før afhentning udstedes et gavekort/tilgodebevis på det fulde beløb – dog kan beløbet ikke udbetales eller gives som tilgodebevis, hvis afbestillingen sker på afhentningsdagen.

RABATKODER OG GAVEKORT

Rabatkoden/gavekortet indtaster du i kurven inden du gennemfører dit køb. Her finder du et felt, hvor du kan indtaste eller kopiere din rabatkode ind. Vær opmærksom på, at der er ét felt til rabatkoder og et andet felt, hvis der er tale om et gavekort.

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at der skelnes mellem store og små bogstaver, ligesom der ikke må være mellemrum i koden. Har du modtaget en rabatkode på mail, kan du kopiere den direkte ind i rabatkodefeltet, så du undgår tastefejl. Oplever du stadig problemer med din rabatkode/gavekode, er du meget velkommen til at kontakte os på mail: service@norevent.dk eller på telefon (mellem kl. 9.30 og 16.00) 3137 3547