Server en uformel Social Dining menu, som frister både de unge og ældre til festen. Menuen består af kolde og lune retter sammensat af forårets bedste råvarer. Vores dygtige kokke anretter forretter, de kolde elementer på hovedretten samt desserten på forhånd, så kun kød og saucer skal lunes efter anvisning af Jeres serveringspersonale. Menuen kan serveres som Social Dining eller som én stor buffet.
Udover gastronomien, kan vi være også være behjælpelige med vine samt hjælp til bordopdækning og udlejning af eksklusivt service.
Forret – er anrettet på service
Letrøget laks med friskostecreme, sprøde agurker og kinaradise
Kyllingesalat med syltede hvide asparges, sprød bacon og purløg
Serveres med surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv*
Langtidsstegt kalveculotte*
Urtefarseret Hopballe kylling*
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Agurker vendt med ramsløgsdressing og sesam
Broccoli vendt med sød mormordressing, tranebær, hvedekerner og ristede nødder
Hjertesalat og spidskål vendt med forårshonning, tranebær og radiser
Rødvinssauce* og kold bearnaise mayo
Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med saltet karamel, vaniljecreme, knas og kørvel
Kr. 325,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
60,- pr. gæst
Tilvalg – lunes og samles af værten selv
Sliders med pulled pork, krydret tomatmayo og syltede rødløg
Kr. 60,- pr. gæst
Serviceudlejning
Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres fest. Se udvalg af service her.
Forret
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, dildmayo og nye radiser
eller
Terrine af kylling med nye asparges, ramsløgsmayo, små salater og syltede sennepsfrø
Hovedret
Langtidsstegt Frilandsokse eller Urtefarseret skovkylling
med sprød tærteskal fyldt med grønne asparges og forårsløg, saltbagt gulerod og rødvinssauce.
Hertil ristede kartofler med persille og havsalt “on side”
Dessert
Nytænkt citronfromage med syrnet fløde, sprøde marengs, syltede havtorn og sød citroncreme
eller
Mandelkage med rabarber, saltet karamel, hvid chokoladecreme og frisk rabarbersorbet
3 retter inklusiv surdejsbrød og dip
370,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Elev/assistent til afvikling kr. 375,- pr. time
Download vores whitepaper og få den nyeste inspiration til oppyntning og borddækning til jeres kommende fest.
Vi har selvfølgelig også samlet vores bud på 8 gode råd til ”Den gode fest”.
*Ved udfyldelse af formularen tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.