Forårsbryllup

Køkkenchefen har kreeret en 3 retters Signatur Menu af sæsonens friske råvarer, der er gældende i marts, april og maj. Dertil kan tilkøbes en nøje afstemt vinmenu, appetizer og natmad. Ønsker I et helt unikt udtryk til jeres bordopdækning kan vi også være behjælpelige med udlejning af eksklusiv service. Læs mere omkring menuen og øvrige tilkøb nedenfor. Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål eller ønsker.

Menu

Forret
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, dildmayo og nye radiser
eller
Terrine af kylling med nye asparges, ramsløgsmayo, små salater og syltede sennepsfrø

Hovedret
Langtidsstegt Frilandsokse eller Urtefarseret skovkylling
med sprød tærteskal fyldt med grønne asparges og forårsløg, saltbagt gulerod og rødvinssauce.
Hertil ristede kartofler med persille og havsalt “on side”

Dessert
Nytænkt citronfromage med syrnet fløde, sprøde marengs, syltede havtorn og sød citroncreme
eller
Mandelkage med rabarber, saltet karamel, hvid chokoladecreme og frisk rabarbersorbet

3 retter inklusiv surdejsbrød og dip
370,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu kr. 500,- pr. time
Elev/assistent til afvikling kr. 375,- pr. time

Send forespørgsel

Tilkøb

Appetizer
Kokkens bud på 2 appetitvækkende starters, inden middagen serveres.
65,- pr. gæst

Natmad – opvarmes og serveres af værten selv
Gourmet hotdogs med ramsløgspølser, multebærremo, tomatkompot, sprøde og syltede løg
eller
Pulled pork burgere med syltede rødløg, røget mayo og kål
85,- pr. gæst

Vinmenu
Vi udvælger en passende vinmenu bestående af hvid, rød og dessertvin under hele middagen. Vinene er nøje afstemt med sæsonens Signatur Menu.
300,- pr. gæst

Serviceudlejning
Hos Nortable får I serviceudlejning og borddækning ud over det sædvanlige. Med sans for æstetik og nøje udvalgt service, herunder tallerkener, glas, bestik og tilbehør, skaber Nortable et unikt univers og udtryk til netop jeres arrangement. Se udvalg af service her.

Send forespørgsel