Menuen er gældende fra den 21. november til og med den 21. december
Forret
Urtegravad laks med fennikel, citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Surdejsbrød* og dip
Hovedret
Sprængt andebryst*
Langtidstilberedt og glaseret grisenakke*
Saltbagte rødbeder med mild friskostcreme og sprøde mandler
Salat af bagte jordskokker, grønkål og æbler med sød sennepsdressing og tranebær
Hjemmelavet rødkål med appelsin og kanel*
Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt*
Julesovs med varme krydderier og ribsgelé*
Dessert (vælg mellem)
Vanilje panna cotta med appelsin og kirsebær
ELLER
Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
Praktisk info
Vores julebuffet består af en 3-retters menu, hvor de kolde retter er anrettet på forhånd på serveringsfade, klar til at blive sat direkte på buffetbordet. Alt markeret med * skal opvarmes og anrettes af værten selv efter en guide.
Prisen er pr. person og gælder ved minimum 8 kuverter, tilgængelig torsdage, fredage og lørdage. Ønsker I julemenuen på andre dage, kan I sende en forespørgsel til [email protected]. Hvis menuen skal bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 12.00), bedes I angive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Husk også at vælge og notere den ønskede dessert.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!