Menuen er gældende fra den 5. oktober til og med den 18. november
Forretter
Salat af bagt vintertorsk med syltede løg og sprød chorizo
Laks med teriyaki, ingefær, lime og sesam
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedretter – * varmes op
Urtefarseret kyllingebryst med grillet citron og estragon*
Langtidssteg kalveculotte med frisk timian og hvidløg*
Salat af grønkål, valdnødder, tyttebær og trøffeldressing
Saltbagt selleri med brunet smør, hasselnødder og estragon*
Kartoffelkompot vendt med syltet sennep og kapers*
Rødvinssauce tilsmagt med solbær*
Dessert
Bagte blommer med mascarponecreme, karamel og nødder
Praktisk info
Vores Social Dining menu består af to kolde forretter, varme retter på hovedretten, som skal lunes af værten selv og en portionsanrettet dessert. Hertil nybagt surdejsbrød og dip. Alle retter er anrettet på service, som bedes returneres 2 til 3 dage efter afhentning.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 6 kuverter torsdage, fredage og lørdage.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV