Menuen er gældende fra den 1. juni til og med den 8. juli
Forret (er anrettet på forhånd)
Tatar af færørsk laks med hytteost, dildmayo og sprød fennikel
Souflé af hvid fisk med variation af tomater
Nybagt surdejsbrød og dips
Hovedret (*lunes af værten selv)
Langtidsstegt kalveculotte*
Langtidstegt og glaceret Duroc gris*
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
Rødvinssauce*
Dessert (er portionsanrettet på forhånd)
Chokolademousse med skovbær, saltet karamel og hasselnødder
Praktisk info
Vores Social Dining menu består af to kolde forretter, varme retter på hovedretten, som skal lunes af værten selv og en portionsanrettet dessert. Hertil nybagt surdejsbrød og dip. Alle retter er anrettet på service, som bedes returneres 2 til 3 dage efter afhentning.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 6 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Udvalgte datoer kan allerede være meldt udsolgt grundet arrangementer.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV