Menuen er gældende fra den 10. august til og med den 30. september
Forretter
Tatar af rødtun med friskostcreme, rødløg og krydret sesam
Rilette af bagt torsk med urtemayo, kinaradise og syltede asier
Hovedret
Kyllingelår fra Hopballe*
Langtidsstegt kalveculotte*
Ristede danske kartofler med krydderurter*
Variation af tomater med nye løg og Vesterhavsost
Hjertesalat med mormordressing og sprøde radiser
Bagt blomkål med hasselnødder og trøffelmayo
Reduceret rødvinsauce*
Dessert
Fromage af havtorn med bagt hvid chokolade og citronmelis
Vores Social Dining menu består af to kolde forretter, varme retter på hovedretten, som skal lunes af værten selv og en portionsanrettet dessert. Hertil nybagt surdejsbrød og dip. Alle retter er anrettet på service, som bedes returneres 2 til 3 dage efter afhentning.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 6 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Udvalgte datoer kan allerede være meldt udsolgt grundet arrangementer.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV