Menuen er gældende fra den 21. november til og med den 21. december
Forret
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk
Surdejsbrød* og dip
Hovedret
Sprængt andebryst*
Langtidstilberedt og glaseret grisenakke*
Saltbagte rødbeder og rødkål med mild friskostcreme og sprøde mandler
Salat af bagte jordskokker, grønkål og æbler med sød sennepsdressing og tranebær
Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt*
Julesovs med varme krydderier og ribsgelé*
Dessert (vælg mellem)
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø
ELLER
Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
Praktisk info
Vores julebuffet består af en 3-retters menu, hvor de kolde retter er anrettet på forhånd på serveringsfade, klar til at blive sat direkte på buffetbordet. Alt markeret med * skal opvarmes og anrettes af værten selv efter en guide.
Prisen er pr. person og gælder ved minimum 8 kuverter, tilgængelig torsdage, fredage og lørdage. Ønsker I julemenuen på andre dage, kan I sende en forespørgsel til [email protected]. Hvis menuen skal bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 12.00), bedes I angive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Husk også at vælge og notere den ønskede dessert.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!