Menuen er gældende fra den 5. oktober til og med den 18. november
Fisk
Brandade af vintertorsk med syltede løg og sprød chorizo
Laks med teriyaki, ingefær, lime og sesam
Vegetar
Saltbagt selleri med brunet smør, hasselnødder og estragon
Kød/fjerkræ
Caesar salat med confiteret kyllingebryst
Kalvelår med umoden fersken og trøffelmayo
Ost & Dessert
Brie de Meaux og Tomme de Savoie med æblekompot og knækbrød
Bagte blommer med mascarponecreme, karamel og nødder
Praktisk info
Vores Nordiske Tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet delevenligt. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes fra 2 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Skal menuen bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 11.30), skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
Vi anretter vores nordiske tapas på engangservice fra 2 til 4 kuverter. Fra 5 kuverter og op efter anrettes menuen på service.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV