Menuen er gældende fra den 6. marts til og med den 12. april.
OBS! Fra den 17. april til og med den 20. april tilbyder vi Nor’s påsketapas.
Fisk & brød – forret
Skaldyrssalat med hengemte asparges, purløg og sprød fennikel
Rilette af bagt lyssej med agurker, kinaradise og karse
Nybagt surdejsbrød og pestodip
Fjerkræ – hovedret
Farseret kylling fra Hopballe Mølle med rosmarin*
Agurker vendt med friskost og ramsløg
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet Vesterhavsost
Kold estragon creme
Kalv – hovedret
Langtidsstegt kalveculotte med timian*
Salat af bønner, fetaost, syltede rødløg og oliven
Urteristede kartofler med smør og havsalt*
Rødvinssauce*
Dessert
Kokos panna cotta med vanilje og syltede ananas
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!