Menuen er gældende fra den 25. april til og med den 28. juni.
Udvalgte dage er lukket for bestillinger grundet arrangementer.
Forretter
Grillede hvide asparges med håndpillede rejer, ramsløgsmayo og brøndkarse
Rosa kalveinderlår med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Nybagt surdejsbrød* med pestomayo og mild hvidløgsmayo
Hovedret
Honningglaseret skinkesteg*
Langtidsstegt kalveculotte med timian*
Salat af spidskål og hjertesalat med grønne asparges og tranebær
Broccolisalat med sød mormordressing, hvedekerner og ristede kerner
Salat af nye kartofler med persillepesto, forårsløg og sukkerærter
Små tærter med porre, Skagenskinke og Vesterhavsost
Rødvinssauce*
Kold estragoncreme
Dessert
Vanilje panna cotta med syltede rabarber og knas
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Normansvej 1, 8920 Randers NV
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!