OBS! Vi holder sommerlukket i uge 28, 29 og 30 og tilbyder derfor ikke TAKE AWAY. Grundet bryllupssæsonen i august kan denne TAKE AWAY menu ikke bestilles via webshoppen. Send os derfor en forespørgsel til [email protected], så tjekker vi op på den ønskede dato.
375,00 kr.
Menuen er gældende fra den 3. juli til og med den 30. august.
Forretter
Saltet og flamberet laks med dildmayo og bagte tomater
Tatar af rødtun med friskostcreme, rødløg og krydret sesam
Surdejsbrød bagt på Ølandshvede* og to slags dips
Fjerkræ (1. hovedret)
Kylling fra Hopballe med estragon og brændt citron*
Danske majs med brunede smør og Vesterhavsost*
Hjertesalat og spidskål vendt med honning og radiser
Kold ærtecreme med nye ærter og mynte
Kalv (2. hovedret)
Kalveculotte med confiteret hvidløg og friteret salvie*
Ristede danske kartofler med krydderurter*
Bagte og glaserede gulerødder med fetacreme og ristede kerner
Sauce bordelaise*
Dessert
Koldskåls panna cotta med danske jordbær og hyldeblomst
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Normansvej 1, 8920 Randers NV
Gør Blå Sol festivalen endnu bedre med vores Blå Sol Tapas – fyldt med friske, lækre smagsoplevelser, klar til at blive nydt under åben himmel lørdag den 7. juni.