Menuen er gældende fra den 6. marts til og med den 12. april.
OBS! Fra den 17. april til og med den 20. april tilbyder vi Nor’s påsketapas.
Fisk & brød
Skaldyrssalat med hengemte asparges, purløg og sprød fennikel
Rilette af bagt lyssej med agurker, kinaradise og karse
Nybagt surdejsbrød og pestodip
Vegetar
Grillet hjertesalat med trøffelmayo og revet Vesterhavsost
Fjerkræ & kød
Kyllingesalat med ristede svampe, sprød chorizo og purløg
Tyndskåret kalveinderlår med estragoncreme, kapers og små salatater
Oste & dessert
Milde komælksoste med figenkompot og nybagt knækbrød
Kokos panna cotta med vanilje og syltede ananas
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!