Menuen er gældende fra den 21. november til og med den 21. december
Fisk & brød
Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep
Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn
Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk
Surdejsbrød* og dip
Vegetar
Saltbagte rødbeder og rødkål med mild friskostcreme og sprøde mandler
Kød
Rilette af glad gris med tyttebær og æbler
Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg
Ost & dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Syltet pære med krydderkage, creme på hvid chokolade og fennikelfrø
Praktisk info
Vores juletapas består af 8 kolde retter, som er anrettet delevenligt. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 8 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Forespørgsel på julemenuer på andre dage, bedes sendes til: [email protected]. Skal menuen bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 11.30), skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Vi inviterer til en eksklusiv Wine & Dine – Bourgogne Aften i Hornbæk!