Menuen er gældende fra den 23. november til og med den 22. december
Fisk
Graved færøsk laks med rævesauce og sprøde salater
Hønseæg med håndpillede rejer og tomatmayo
Vegetar
Saltbagte rødbeder med friskostcreme og sprøde mandler
Kød/fjerkræ
Kyllingesalat med syltede bøgehatte og karse
Terrine af confiteret andelår med pistacienødder og tranebær
Ost & Dessert (er portionsanrettet)
To komælksoste med figenkompot og nybagt knækbrød
Kirsebærdessert med mascarponecreme og mandellikør
Praktisk info
Vores juletapas består af 7 kolde retter, som er anrettet delevenligt. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 2 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Forespørgsel på julemenuer på andre dage, bedes sendes til: service@norevent.dk. Skal menuen bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 11.30), skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
Vi anretter vores nordiske tapas på engangservice fra 2 til 4 kuverter. Fra 5 kuverter og op efter anrettes menuen på service.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV