Menuen er gældende fra den 23. november til og med den 22. december
Forretter (er anrettet på delevenlige fade)
Letrøget laks med rygeostcreme og agurker
Salat af rejer og krebs med purløg, citron og karse
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dip
Hovedret *lunes af værten
Langtidsstegt kalveculotte med frisk timian og konfiterede hvidløg*
Sprængt og honningglaseret Duroc gris med rosmarin*
Krydrede julepølser med karameliserede rødløg*
Urteristede kartofler med smør og havsalt*
Radicchio salat med røde vinteræbler, hindbærvinaigrette og valnødder
Grønkålssalat med mormordressing, syltede tyttebær og hasselnødder
Julesauce med varme krydderier*
Dessert (er portionsanrettet)
Kirsebærdessert med mascarponecreme og mandellikør
eller
Risalamande (skriv venligst i kommentarfeltet ved bestilling, hvis I ønsker risalamande)
Praktisk info
Vores julebuffet består af 2 kolde forretter, varme elementer til hovedretten, som skal lunes af værten selv samt en portionsanrettet dessert. Hertil friskbagt surdejsbrød og dips.
Prisen er pr. person og tilbydes fra 6 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Forespørgsel på julemenuer på andre dage, bedes sendes til: service@norevent.dk. Skal menuen bruges til frokost (dog tidligst afhentning kl. 11.30), skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling.
Vi anretter vores Social Dining menu på service.
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV