Menuen er gældende i februar 2025.
Fisk & brød – forret
Tatar af rødtun med friskostcreme, rødløg og krydret sesam
Rielette af hvid fisk med urter, syltet sennep og sprød kinaradise
Surdejsbrød med malt* og trøffelmayo
Fjerkræ – hovedret
Dansk gårdkylling farseret med trøffel*
Salat af bagt blomkål med hasselnødder og estragonmayo
Sprød spidskål vendt med mormor dressing, æbler og tyttebær
Morkelsauce kogt på kalvefond og reduceret rødvin*
Kød – hovedret
Langtidsstegt oksefilet
Broccolisalat med hvedekerner, mandler og tranebær
Urteristede kartofler med smør og persille*
Portvinssauce*
Dessert
Chokolade med solbær, luftig hvid chokolade og knas
Take away menuer afhentes i tidsrummet kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV
Glæd dig til en uforglemmelig aften med udsøgt mad og nøje udvalgte vine. Kom med til årets første Wine & Dine fredag den 21. marts eller lørdag den 22. marts i Netværkshuset N1, Hornbæk.
📍 Sikre dig din plads nu!