• Afhentning af tapas fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. POP-UP TAPAS DEN 4. + 5. FEBRUAR 2022 (Menuen tilbydes ekstraordinært til minimum 2 kuverter) Fisk Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og fennikel Vegetar Langtidsbagte rødbeder med friskost og trøffel Kød Confiteret kylling med honningdressing, små salater og sprøde croutoner Sprængt okselår med creme på æggeblomme, kapers og peberrod Ost & Dessert Udvalgte oste med sødt og sprødt Æbledessert med saltet karamel, knas og syrnet fløde
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 4 kuverter. JANUAR & FEBRUAR MENU - gældende fra den 14. januar til og med den 26. februar 2022. *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og fennikel Vegetar Langtidsbagte rødbeder med friskost og trøffel Kød Confiteret kylling med honningdressing, små salater og sprøde croutoner Sprængt okselår med creme på æggeblomme, kapers og peberrod Ost & Dessert Udvalgte oste med sødt og sprødt Æbledessert med saltet karamel, knas og syrnet fløde
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 10 kuverter. JANUAR & FEBRUAR MENU - gældende fra den 14. januar til og med den 26. februar 2022. *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og fennikel Én forret kan skiftes ud med: Sprængt okselår med creme på æggeblomme, kapers og peberrod Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin Krydret hønsesauce med syltede tyttebær Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg Bagte rødbeder med friskost og trøffel Salat af blomkål med hasselnødder Dessert - er portionsanrettet Æbledessert med saltet karamel, knas og syrnet fløde
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 4 kuverter. MARTS & SPRIL MENU - gældende fra den 3. marts 2022. *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Skaldyrssalat med syltede hvide asparges og nye radiser Rillette af bagt torsk med rygeost, agurker og kinaradise Kød Sprængt okselår med trøffelmayo, kapers og små salater Oksetatar med syltede bøgehatte og estargonmayo Terrine af letrøget kylling med ramsløg og syltet sennep Ost & Dessert To danske oste med figenkompot og nybagt knækbrød Rabarberkompot med syrnet fløde, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 10 kuverter. MARTS & APRIL MENU - gældende fra den 3. marts 2022 *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Rillette af bagt torsk med rygeost, agurker og kinaradise Terrine af letrøget kylling med ramsløg og syltet sennep Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian Saftige kyllingelår fra Hopballe Mølle med grillet citron og estragon Urteristede kartofler og saltbagt selleri med brunet smør Hjertesalat vendt med mormor dressing, nye radiser og grønne asparges Rødvinssauce med fermenteret peber og tyttebær Dessert - er portionsanrettet Rabarberkompot med syrnet fløde, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top