• Afhentning af Mortensaften menu onsdag den 10/11 fra kl. 16.00 til 17.00 Vores kokke går i køkkenet for dig, så du kan servere en dejlig, velsmagende Mortensaften menu til din familie. Menuen består af en hovedret og en dessert til 225,- pr. gæst. Har I appetit på mere, kan der tilkøbes en forret til 65,- pr. gæst. MENU (Menuen tilbydes til minimum 2 kuverter) Forret (tilvalg + 65,-) Terrine af lyssej med bagte tomater, syltede sennepsfrø, håndpillede rejer og små salater Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret Sprængt og langtidsstegt andebryst med klassisk rødkål, æblesalat med valnødder og andesauce Hertil brunede og ristede kartofler Dessert Æblekompot med luftig creme fraiche, saltede karamel og nøddeknas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. OKTOBER & NOVEMBER MENU - gældende fra den 7. oktober til og med den 13. november. (Menuen tilbydes til minimum 6 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Salat af plukket taskekrabbe, agurk og kinaradise Terrine af lyssej med bagte tomater og håndpillede rejer Kød Saltet okselår med kantarelmayo og umodne ferskner Hjertesalat med grillet kylling, vesterhavsost og syltet sennep Fennikelsalami og skagenskinke med grillede oliven og persillepesto Ost & Dessert Udvalgte oste med figenkompot og knækbrød Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. OKTOBER & NOVEMBER MENU - gældende fra den 7. oktober til og med den 13. november. (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Salat af taskekrabbe, syrlig agurk og kinaradise Saltet okselår med kantarelmayo og syltede umodne ferskner Surdejsbrød med hvidløgsdip og smør Hovedret - varm selv Langtidstegt dansk kalveculotte Sprængt og glaseret andebryst Bagte og syltede rødbeder med friskost og syltede solbær Ristede små kartofler med brunet smør og havsalt Salat af spidskål med tyttebær og sprøde nødder Kraftig rødvinssauce og estragonmayo Dessert - er portionsanrettet Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Juletapas 2021

    DKK 225,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Juletapas 2021 (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december) 7 kolde retter serveret med nybagt surdejsbrød og dips Fisk Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk Kød Rilettes af glad gris med tyttebær og æbler Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg Ost & Dessert Brie med trøffelpure og hengemte pærer Kirsebær som kompot med mascapone, mandellikør og brændt nøddeknas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Julemenu 2021

    DKK 295,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Julemenu 2021 - fra 6 kuverter (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december.) Forretter Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurker Hertil friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv Lunt, sprængt andebryst Langtidstilberedt og glaseret grisenakke Rødkålssalat med appelsindressing og æbler Salat af grønkål, tyttebær og saltede mandler Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt Julesovs med varme krydderier og ribsgelé Dessert - portionsanrettet Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Nytårsmenu (Menuen tilbydes til minimum 2 kuverter) OBS! Vores nytårmenu skal afhentes den 31/12 2021 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.00. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet. Ønsker du at give den fuld gas med nytårs snacks? Så klik her. Forret – serveres med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Aromatisk suppe på pighvar ben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling og plukket taskekrabbe Mellemret Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce og variation af jordskokker Hovedret Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg Dessert Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Nytårsmenu - snacks & 4 retter (Menuen tilbydes til minimum 2 kuverter) OBS! Vores nytårmenu skal afhentes den 31/12 2021 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.00. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Snacks Sprød krustade med tuntatar og ristet sesam Hjertevaffel med friskost og Djurslandsskinke Saltede nødder Forret – serveres med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Aromatisk suppe på pighvar ben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling og plukket taskekrabbe Mellemret Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce og variation af jordskokker Hovedret Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg Dessert Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top