• Afhentning af tapas fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. POP-UP TAPAS DEN 10. DECEMBER (Menuen tilbydes ekstraordinært til minimum 2 kuverter) Fisk Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk Kød Rilettes af glad gris med tyttebær og æbler Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg Ost & Dessert Brie med trøffelpure og hengemte pærer Kirsebær som kompot med mascapone, mandellikør og brændt nøddeknas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Juletapas 2021

    DKK 225,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Juletapas 2021 - fra 6 kuverter (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december) 7 kolde retter serveret med nybagt surdejsbrød og dips Fisk Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk Kød Rilettes af glad gris med tyttebær og æbler Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg Ost & Dessert Brie med trøffelpure og hengemte pærer Kirsebær som kompot med mascapone, mandellikør og brændt nøddeknas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Julemenu 2021

    DKK 295,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Julemenu 2021 - fra 6 kuverter (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december.) Forretter Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurker Hertil friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv Lunt, sprængt andebryst Langtidstilberedt og glaseret grisenakke Rødkålssalat med appelsindressing og æbler Salat af grønkål, tyttebær og saltede mandler Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt Julesovs med varme krydderier og ribsgelé Dessert Risalamande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Nytårsmenu (Menuen tilbydes til minimum 2 kuverter) OBS! Vores nytårmenu skal afhentes den 31/12 2021 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.00. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet. Ønsker du at give den fuld gas med nytårs snacks? Så klik her. Forret – serveres med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Aromatisk suppe på pighvar ben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling og plukket taskekrabbe Mellemret Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce og variation af jordskokker Hovedret Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg Dessert Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Nytårsmenu - snacks & 4 retter (Menuen tilbydes til minimum 2 kuverter) OBS! Vores nytårmenu skal afhentes den 31/12 2021 i tidsrummet kl. 13.00 til 15.00. Ønskes der ændring i antal eller annullering af ordren skal dette gøres senest den 27/12 kl. 12.00. Derefter refunderer vi ikke beløbet.  Snacks Sprød krustade med tuntatar og ristet sesam Hjertevaffel med friskost og Djurslandsskinke Saltede nødder Forret – serveres med friskbagt surdejsbrød og pisket smør Aromatisk suppe på pighvar ben og champagne med syltede fennikel, timbale af kammusling og plukket taskekrabbe Mellemret Tempereret nytårstorsk (tilberedt ved 57 grader) med mild peberrodssauce og variation af jordskokker Hovedret Dansk oksefilet med krydret hønsefars, bagte rødbeder, persillerodspure og sauce på hengemte hyldebær og kantareller. Hertil grov mos af kartofler med smør, kapers og purløg Dessert Vanillecreme med syrlige havtorn, saltet karamel, hvid chokolade ganache og marengs
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 3.540,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top