• Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. SENSOMMER MENU - gældende til og med den 2. oktober. (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Vegetar Kartoffelterrine med purløgscreme og bagte tomater Kød Små tærter med forårsløg og skagensskinke Kyllingesalat med syltede bøgehatte, bacon og karse Ost & Dessert Udvalgte danske oste med behørigt tilbehør og sprødt Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. OKTOBER & NOVEMBER MENU - gældende fra den 7. oktober. (Menuen tilbydes til minimum 6 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Salat af plukket taskekrabbe, agurk og kinaradise Terrine af lyssej med bagte tomater og håndpillede rejer Kød Saltet okselår med kantarelmayo og umodne ferskner Hjertesalat med grillet kylling, vesterhavsost og syltet sennep Fennikelsalami og skagenskinke med grillede oliven og persillepesto Ost & Dessert Udvalgte oste med figenkompot og knækbrød Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. SENSOMMER MENU - gældende til og med den 2. oktober. (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv* Langtidstegt kalveculotte med timian og hvidløg* Urtefarseret ungehanebryst* Kartoffelterrine med milde ramsløg og havsalt* Bagte gulerødder med sprøde nødder og brunet smør* Salat af agurker vendt med syrnet fløde, dild og kapers Grøn salat med radiser og honning vinaigrette Reduceret rødvinssauce* Dessert - er portionsanrettet Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. OKTOBER & NOVEMBER MENU - gældende fra den 7. oktober. (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Salat af taskekrabbe, syrlig agurk og kinaradise Saltet okselår med kantarelmayo og syltede umodne ferskner Surdejsbrød med hvidløgsdip og smør Hovedret - varm selv Langtidstegt dansk kalveculotte Sprængt og glaseret andebryst Bagte og syltede rødbeder med friskost og syltede solbær Ristede små kartofler med brunet smør og havsalt Salat af spidskål med tyttebær og sprøde nødder Kraftig rødvinssauce og estragonmayo Dessert - er portionsanrettet Æbledessert med vanillecreme, saltet karamel og knas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Juletapas 2021

    DKK 225,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Juletapas 2021 (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december) 7 kolde retter serveret med nybagt surdejsbrød og dips Fisk Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurk Kød Rilettes af glad gris med tyttebær og æbler Sprød hjertesalat med sprængt andebryst, honning og syltede løg Ost & Dessert Brie med trøffelpure og hengemte pærer Kirsebær som kompot med mascapone, mandellikør og brændt nøddeknas
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Julemenu 2021

    DKK 295,00
    Afhentning torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00 Ønskes afhentning til frokost, skal dette noteres i kommentarfeltet ved bestilling - og skal ske fra kl. 11.30 til 12.30. NB! 1. og 2. juledag kan menuen KUN afhentes mellem kl. 11.30 og 12.30.  Julemenu 2021 - fra 6 kuverter (Menuen er gældende fra den 18. november til og med den 26. december.) Forretter Urtegravad laks med sød citron og syltet sennep Håndpillede rejer med æggecreme og havtorn Salat af bagt torsk med kapers, dild og agurker Hertil friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv Lunt, sprængt andebryst Langtidstilberedt og glaseret grisenakke Rødkålssalat med appelsindressing og æbler Salat af grønkål, tyttebær og saltede mandler Ristede kartofler vendt med brunet smør og havsalt Julesovs med varme krydderier og ribsgelé Dessert - portionsanrettet Ris ala mande med kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og citrusskal
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top