• Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Skal du forkæle en, du har kær? En kollega eller medarbejder, som har gjort en særlig indsats? Så giv dem en gastronomisk oplevelse hos Norevent ved køb af et gavekort, hvor de selv kan vælge deres favorit menu - og hvornår de ønsker oplevelsen. *Gavekortet kan bruges til alle vores takeaway menuer og salg af onlinebilletter til pop-uprestauranter og andre særlige begivenheder ved køb på webshoppen.
  • Afhentning af brunch fra kl. 10.00 til 11.00 - KUN søndag den 23. maj 2021. Næste søndagsbrunch bliver pinsedag den 25. maj. Vi glæder os til at tilberede 7 forskellige anretninger til jer, hvor kun få elementer skal lunes og ellers er alt lige til at sætte på bordet til en hyggelig familiebrunch. Prisen er pr. person. MENU - er på vej!
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas 2. pinsedag (den 24. maj) kl. 11.00 til 13.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter er menuen anrettet på bæredygtigt engangsservice og fra 5 kuverter og opefter er retterne anrettet på Norevents service, som bedes tilbageleveres.  Prisen er pr. person. *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Tuntatar med avokadocreme og frisk citrus Rimmet og brændt laks med friskostcreme og radiser Vegetar Kartofler med gammelknas, maltcrumble og bagte tomater Kød Grillede hvide asparges med ramsløg og Djursskinke Terrine af kylling med røget mayo og syltede rødløg Ost & Dessert 2 udvalgte oste med sødt og sprødt Rabarberkompot med syrnet fløde, tonka og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter er menuen anrettet på bæredygtigt engangsservice og fra 5 kuverter og opefter er retterne anrettet på Norevents service, som bedes tilbageleveres.  Prisen er pr. person. MAJ MENU - gældende fra den 5. maj til og med den 29. maj. (Tilbydes onsdag, torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Tuntatar med avokadocreme og frisk citrus Rimmet og brændt laks med friskostcreme og radiser Vegetar Kartofler med gammelknas, maltcrumble og bagte tomater Kød Grillede hvide asparges med ramsløg og Djursskinke Terrine af kylling med røget mayo og syltede rødløg Ost & Dessert 2 udvalgte oste med sødt og sprødt Rabarberkompot med syrnet fløde, tonka og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter er menuen anrettet på bæredygtigt engangsservice og fra 5 kuverter og opefter er retterne anrettet på Norevents service, som bedes tilbageleveres.  Prisen er pr. person. JUNI  MENU - gældende fra den 3. juni til og med den 26. juni. (Tilbydes torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Vegetar Kartoffelterrine med purløgscreme og bagte tomater Kød Små tærter med forårsløg og skagensskinke Kyllingesalat med syltede bøgehatte, bacon og karse Ost & Dessert Udvalgte danske oste med behørigt tilbehør og sprødt Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • 4 retter – maj

    DKK 290,00
    Afhentning af 4 retters menu torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. MAJ MENU - gældende fra den 6. maj (Tilbydes torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Menu Forret, osteservering og dessert er koldt, anrettet på service. Hovedret skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes.  Forret Tuntatar med avokadocreme og frisk citrus Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret Oksefilet med kartoffelterrine, pure af gulerødder og nye løg – hertil rødvinssauce Osteservering 3 gode oste med sødt og sprødt Dessert Rabarberkompot med syrnet fløde, tonka og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. JUNI MENU - gældende fra den 3. juni til og med den 26. juni. (Menuen tilbydes fra 6 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv* Langtidstegt kalveculotte med timian og hvidløg* Urtefarseret ungehanebryst* Kartoffelterrine med milde ramsløg og havsalt* Bagte gulerødder med sprøde nødder og brunet smør* Salat af agurker vendt med syrnet fløde, dild og kapers Grøn salat med radiser og honning vinaigrette Reduceret rødvinssauce* Dessert - er portionsanrettet Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
Go to Top