Takeaway2021-01-06T20:16:39+01:00

Take Away

Ønsker du nem og velsmagende mad til hverdagen, eller når du skal invitere gæster hjem til en hyggelig aften? Så er Norevents take away koncept lige noget for dig. Vi har som altid fokus på gode, friske råvarer og alt vores mad tilberedes fra bunden. Vi ønsker at give jer en helt særlig oplevelse ved at give dig og dine gæster unikke smagsindtryk. Du kan købe take away fra onsdag til og med lørdag og ned til kun 1 person på udvalgte menuer.

Se vores udvalg af take away menuer nedenfor.

OBS! Jeres onlinebestilling skal være lagt senest kl. 11.00 på dagen, hvis I ønsker at hente maden samme dag.

  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Skal du forkæle en, du har kær? En kollega eller medarbejder, som har gjort en særlig indsats? Så giv dem en gastronomisk oplevelse hos Norevent ved køb af et gavekort, hvor de selv kan vælge deres favorit menu - og hvornår de ønsker oplevelsen. *Gavekortet kan bruges til alle vores takeaway menuer og salg af onlinebilletter til pop-uprestauranter og andre særlige begivenheder ved køb på webshoppen.
    Buy gift card
  • Afhentning af brunch fra kl. 10.00 til 11.00 - KUN søndag den 7. februar 2021. Vi gentager succesen fra i sommeren og julen 2020, og kan nu præsentere vores søndagsbrunch den 7. februar. Vi glæder os til at tilberede 7 forskellige anretninger til jer, hvor kun få elementer skal lunes og ellers er alt lige til at sætte på bordet til en hyggelig familiebrunch. *Vores brunch kan laves fra 1 kuvert.  Menu Skaldyrssalat vendt med urter og frisk citron Letrøget laks med friskostcreme, fennikel og sprød agurk Hjertesalat med grillet kylling, cæsardressing og bagte tomater Økologisk yoghurt med frugtsalat og müsli Lun æggetærte med sprød Skagenskinke og spinat Udvalgte spegepølser og 2 gode oste Hjemmebagt hindbærsnitte
    Nybagt surdejsbrød og rugbrød med dips
    Lokal æblemost 50 cl. (til 2 personer)
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Nordisk Tapas

    DKK 185,00
    Afhentning af tapas onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. JANUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 13. januar til og med den 30. januar 2021) *Vi laver ikke vegansk mad, men kan tilbyde vegetariske retter, der kan indeholde fisk. Menu Vores tapas består af 7 kolde retter, som serveres med nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter anrettes maden i bæredygtigt engangsservice, og fra 5 kuverter og op anretter vi på service, som skal tilbageleveres. Fisk Laksetatar med wasabicreme og fennikel Souffle af lyssej med purløg, tomatmayo og bagte tomater Vegetar Variation af jordskokker med maltcrumble Kød Salat med confiteret kyllingebryst, syltede rødløg og revet Vesterhavsost Rosastegt oksebryst med trøffelmayo, kapers og peberrod Ost & Dessert 3 gode oste med figenkompot og sprødt Æblekompot med syltede grønne tomater, karamel og syrnet fløde
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
  • Afhentning af 4 retters menu torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. JANUAR MENU (Denne menu er gældende fra den 13. januar til og med den 30. januar 2021) *Vi laver ikke vegansk mad, men kan tilbyde vegetariske retter, der kan indeholde fisk. Menu Forret, mellemret og dessert er anrettet på service, så det kun er hovedretten, der skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes.  Forret Souffle af lyssej med purløg, tomatmayo og bagte tomater Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Mellemret Oksetatar med mild sennep, bøgehatte og peberrod Hovedret Farseret kyllingebryst, tartelet fyldt med cremet skovsvampe, bagte jordskokker og trøffelsauce Dessert Æblekompot med syltede grønne tomater, karamel og syrnet fløde
    Tilføj til kurv Læs mere her
    Tilføj til kurv
Go to Top