Takeaway2021-04-21T10:15:38+02:00
Tapas menu ud af huset Randers

Take Away

Med Norevents take away koncept skaber vi madoplevelser ud over det sædvanlige. Alle vores menuer er frisklavet af sæsonens bedste råvarer, og vi ønsker at give jer den fulde gastronomiske oplevelse med unikke smagsindtryk, hvor alle sanser pirres.

Fra uge 15 er det igen muligt at få take away allerede fra onsdag til og med lørdag.

Søndagsbrunch
Næste søndagsbrunch er den 25. april 2021.

Pinsen 2021
Vi holder åben for take away både pinsedag og 2. pinsedag. Pinsedag vil det være muligt at købe vores søndagsbrunch og 2. pinsedag står vi klar med vores nordiske tapas.

Se vores udvalg af take away menuer nedenfor.

OBS! Jeres onlinebestilling skal være lagt senest kl. 11.00 på dagen, hvis I ønsker at hente maden samme dag.

  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Skal du forkæle en, du har kær? En kollega eller medarbejder, som har gjort en særlig indsats? Så giv dem en gastronomisk oplevelse hos Norevent ved køb af et gavekort, hvor de selv kan vælge deres favorit menu - og hvornår de ønsker oplevelsen. *Gavekortet kan bruges til alle vores takeaway menuer og salg af onlinebilletter til pop-uprestauranter og andre særlige begivenheder ved køb på webshoppen.
  • Afhentning af brunch fra kl. 10.00 til 11.00 - KUN søndag den 25. april 2021. Næste søndagsbrunch bliver den 25. april. Vi glæder os til at tilberede 7 forskellige anretninger til jer, hvor kun få elementer skal lunes og ellers er alt lige til at sætte på bordet til en hyggelig familiebrunch. Prisen er pr. person. MENU (Serveres med nybagt surdejsbrød og dips) Tuntatar med friskostcreme, lime og radise Rilette af varmrøget laks, sprød fennikel og dild Salat af kylling med ristet chorizo og Cæsar dressing Græsk yoghurt med rabarber og sprød granola Luftig æggemuffin med purløg og bagte tomater 2 gode oste med figenkompot og sprødt Sukkervaffel med vaniljecreme og friske bær
    Hjemmelavet rabarber / havtorn saft *Næste søndagsbrunch er pinsedag den 23. maj. Du kan allerede nu bestille, men menuen er endnu ikke fastlagt.
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter er menuen anrettet på bæredygtigt engangsservice og fra 5 kuverter og opefter er retterne anrettet på Norevents service, som bedes tilbageleveres.  Prisen er pr. person. APRIL MENU - gældende fra den 8. april til og med den 1. maj. (Tilbydes onsdag, torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Røgede rejer med ramsløgsmayo, grillede hvide asparges og karse Souffle af laks og torsk med syltede rødløg, og bagte tomater Vegetar Nye kartofler med friskostcreme, maltcrumble og radiser Kød Koldt kalveinderlår med kaperscreme og umodne ferskner Terrine af nakkefilet med chorizomayo og tyttebær Ost & Dessert Røget gammelknas med portvinssyltede rosiner og revet vesterhavsost Rabarberkompot med karamel, ladyfingers og mascarponecreme
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af tapas onsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Fra 1 til 4 kuverter er menuen anrettet på bæredygtigt engangsservice og fra 5 kuverter og opefter er retterne anrettet på Norevents service, som bedes tilbageleveres.  Prisen er pr. person. MAJ MENU - gældende fra den 5. maj til og med den 29. maj. (Tilbydes onsdag, torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Tuntatar med avokadocreme og frisk citrus Rimmet og brændt laks med friskostcreme og radiser Vegetar Kartofler med gammelknas, maltcrumble og bagte tomater Kød Grillede hvide asparges med ramsløg og Djursskinke Terrine af kylling med røget mayo og syltede rødløg Ost & Dessert 2 udvalgte oste med sødt og sprødt Rabarberkompot med syrnet fløde, tonka og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af 4 retters menu torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. APRIL MENU - gældende fra den 8. april til og med den 1. maj. (Tilbydes torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Menu Mellemret og dessert er koldt, anrettet på service. Forret og hovedret skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes.  Forret Hummersuppe med souffle af lyssej, syltet fennikel og urteolie Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Mellemret Grillede, hvide asparges med ramsløgsmayo og håndpillede rejer Hovedret Skaftekotelet med spidskål, nye kartofler og frikassé af forårsgrønt Dessert Rabarberkompot med karamel, ladyfingers og mascarponecreme
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • 4 retter – maj

    DKK 290,00
    Afhentning af 4 retters menu torsdag til lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. MAJ MENU - gældende fra den 6. maj (Tilbydes torsdag, fredag og lørdag)  *Vi kan tilbyde vegetariske retter, der indeholder fisk. Menu Forret, osteservering og dessert er koldt, anrettet på service. Hovedret skal opvarmes efter anvisninger og derefter anrettes.  Forret Tuntatar med avokadocreme og frisk citrus Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret Oksefilet med kartoffelterrine, pure af gulerødder og nye løg – hertil rødvinssauce Osteservering 3 gode oste med sødt og sprødt Dessert Rabarberkompot med syrnet fløde, tonka og karamel
    Tilføj til kurv Læs mere her
Go to Top