Takeaway2021-07-03T20:58:13+02:00
Tapas menu ud af huset Randers mad til fest

Menuer

Vores Nordiske Tapas og Social Dining menu er til dig, der ønsker at servere en velsmagende middag i forbindelse med en særlig anledning. Vores dygtige kokke tilbereder menuenerne ud fra sæsonens bedste råvarer og næsten alt er anrettet på forhånd, så det er nemt for dig at servere for dine gæster og uden du skal leje en kok til at afvikle middagen. Begge menuer er velegnet til både frokost og aften – og kan bestilles direkte igennem vores webshop.

OBS! Vi må (desværre) i en periode lukke ned for take away og derfor kan nedenstående menuer nu kan bestilles til minimum 10 kuverter.

  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 8.000,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
  • Nordisk Tapas

    DKK 198,00
    Afhentning af tapas torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person. SOMMER MENU (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter))  *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Fisk Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Vegetar Kartoffelterrine med purløgscreme og bagte tomater Kød Små tærter med forårsløg og skagensskinke Kyllingesalat med syltede bøgehatte, bacon og karse Ost & Dessert Udvalgte danske oste med behørigt tilbehør og sprødt Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. SOMMER MENU (Menuen tilbydes til minimum 10 kuverter) *Vi kan ændre menuen til vegetariske retter, der indeholder fisk. Forretter - er anrettet på service Skaldyrssalat med sprøde agurker og grønne asparges Letrøget laks med kinaradise og rygeostcreme Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips Hovedret - varm selv* Langtidstegt kalveculotte med timian og hvidløg* Urtefarseret ungehanebryst* Kartoffelterrine med milde ramsløg og havsalt* Bagte gulerødder med sprøde nødder og brunet smør* Salat af agurker vendt med syrnet fløde, dild og kapers Grøn salat med radiser og honning vinaigrette Reduceret rødvinssauce* Dessert - er portionsanrettet Mørk chokoladecreme med jordbær og sprød hvid chokolade
    Tilføj til kurv Læs mere her
Go to Top