Takeaway2022-05-11T11:00:35+02:00
festmad ud af huset Randers mad til fest

Menuer

Vores Nordiske Tapas og Social Dining menu er til dig, der ønsker at servere en velsmagende middag i forbindelse med en særlig anledning eller blot til en hyggelig aften, hvor maden skal være nem men lækker. Vores dygtige kokke tilbereder menuenerne ud fra sæsonens bedste råvarer og næsten alt er anrettet på forhånd, så det lige er til at servere for dine gæster og uden du skal leje en kok til at afvikle middagen. Menuerne kan bestilles direkte igennem vores webshop og kan bestilles til torsdage, fredage og lørdage. De øvrige dage holder køkkenet som udgangspunkt lukket, men du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på servic@norevent.dk

OBS! Grundet vi nu går en højsæson imøde, kan vi i den kommende periode ikke tilbyde vores take away til mindre end 10 kuverter. Derudover vil der allerede nu være udsolgt/lukket ned på nogle dage. Vi beklager mange gange og ser frem til, at vi igen kan tilbyde vores take away til et mindre antal. 

Vi gør opmærksom på, at vi holder sommerferielukket i uge 28, 29 og 30.

  • Afhentning af Nordisk Tapas menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 10 kuverter. Menuen er gældende til og med den 9. juli 2022 *Der kan tages forbehold for ændringer i nogle retter/råvarer Fisk Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
    Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
    Vegetar Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon  Kød/fjerkræ Hjertesalat med grillet kylling, bagte tomater og vesterhavsost Udvalgt charcuterie med grillede oliven og pestomayo Ost & Dessert 2 gode oste med abrikoskompot og knækbrød Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre
  • Afhentning af Social Dining menu torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00 til 17.00. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 10 kuverter. Menuen er gældende til og med den 9. juli 2022 *Der kan tages forbehold for ændringer i nogle retter/råvarer Forretter - er anrettet på service Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
    Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
    Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret - delvist anrettet / varm selv Langtidsstegt kalveculotte
    Urtefarseret dansk unghane
    Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
    Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
    Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
    Rødvinssauce og kold bearnaise mayo Dessert - er portionsanrettet Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre
  • Gavekort

    DKK 250,00DKK 1.500,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top