Takeaway2023-01-16T21:45:18+01:00
festmad ud af huset Randers mad til fest

Take away – ud over det sædvanlige..

Vores take away menuer er til dig, der ønsker at servere en velsmagende og gastronomisk oplevelse til dine gæster eller til hjemmedaten, hvor maden skal være nem, overskuelig og lidt ud over det sædvanlige. Vores dygtige kokke tilbereder menuerne af sæsonens bedste råvarer. Alt er naturligvis tilberedt fra bunden, og de fleste retter er anrettet på forhånd, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster.

Sæsonens  nyheder

I januar, februar og marts kan vores nordiske tapas bestilles fra kun 2 kuverter torsdage, fredage og lørdage. Derudover tilbyder vi alle fredage og lørdage samt på Valentines Day en 4 retters menu ud af huset fra 2 kuverter, hvor alt, pånær hovedretten, er anrettet på forhånd.

OBS! Din bestilling skal være lagt inden kl. 11.00 på afhentningsdagen. 

  • Afhentning af Norevents Nordiske Tapas skal ske mellem kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV. *Ønskes afhentning til frokost skal dette noteres i kommentarfeltet. Tidligst afhentning kl. 12.00. Vores nordiske tapas består af 7 kolde retter, som er anrettet på forhånd på delevenlige fade. Til menuen serveres nybagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes fra 2 personer torsdage, fredage og lørdage. Menuen anrettes på engangservice fra 2 til 4 kuverter. Fra 5 kuverter og op efter anrettes menuen på service, som bedes returneres et par dage efter afhentning.  Menuen er gældende fra den 2. februar 2023 til og med den 18. marts 2023. Fisk Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel Vegetar Saltbagte rødbeder med gedeostcreme og mandler Kød Terrine af røget kylling med estragonmayo og syltede sennepsfrø Rosa okseindelår med trøffelmayo, syltede svampe og karse Ost & Dessert Udvalgte oste med sødt og sprødt Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme  
  • Afhentning af Norevents Social Dining menu skal ske mellem kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV. Vores Social Dining menu består af kolde forretter, varme elementer til hovedretten, som skal lunes af værten selv samt en portionsanrettet dessert. Hertil friskbagt surdejsbrød og dips. Prisen er pr. person og tilbydes til minimum 10 kuverter torsdage, fredage og lørdage.  Menuen er gældende fra den den 2. februar til og med den 18. marts 2023. Forretter Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel Hovedret - varm selv* Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg* Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin* Rødvinssauce med syltede tyttebær* Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg* Bagte rødbeder med gedeostcreme og mandler Salat af bagte blomkål med hasselnødder og estragonmayo Dessert Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme  
  • Afhentning af vores 4 retters menu skal ske mellem kl. 16.00 og 17.00 på Alsikevej 4.B, 8920 Randers NV. Prisen er pr. person og tilbydes fra 2 personer til 10 personer fredage og lørdage i februar. OBS! Vi tilbyder også menuen på Valentines Day tirsdag den 14. februar.   Appetizer (tallerkenanrettet) Ceviche af kammusling med avokadocreme og ristet sesam Forret (tallerkenanrettet) Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel Serveres med nybagt surdejsbrød og dips Hovedret (varm selv) Sprængt andebryst med kartoffelterrine, ristede skovsvampe, saltbagt selleri og rødvinssauce med tyttebær Dessert (tallerkenanrettet) ”Blondie” med saltet karamel og fromage af passionsfrugt
  • Gavekort

    kr. 250,00kr. 1.500,00
    Forkæl én du har kær med et gavekort til Norevent, som kan bruges til vores catering menuer, salg af onlinebilletter til kommende pop-up restauranter og andre særlige begivenheder. Er det ønskede beløb ikke tilgængelig på oversigten, kan du sende os en forespørgsel til: service@norevent.dk
Go to Top