catering mad

Social Dining

Med vores Social Dining menu kan du servere en smuk og velsmagende buffet for dine gæster. Her kan I være sikre på, at der er noget for alle aldre. Vores kokke har kreeret menuen ud fra sænonens bedste råvarer, og vi sørger for at anrette forretter, flere af elementerne på hovedretten samt desserten, så kun kød og saucer skal lunes efter anvisning.

Social Dining / Buffet – fra 10 kuverter

(gældende til og med den 23. april 2022)

Forret – er anrettet på service
Rillette af bagt torsk med rygeost, agurker og kinaradise
Terrine af letrøget kylling med ramsløg og syltet sennep
Serveres med nybagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med hvidløg og timian
Saftige kyllingelår fra Hopballe Mølle med grillet citron og estragon
Urteristede kartofler og saltbagt selleri med brunet smør
Hjertesalat vendt med mormor dressing, nye radiser og grønne asparges
Rødvinssauce med fermenteret peber og tyttebær

Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med syrnet fløde, saltet karamel og knas

Kr. 295,- pr. gæst

Bestil

Social Dining / Buffet – fra 10 kuverter

(gældende fra den 28. april 2022)

Forret – er anrettet på service
Røget laks fra Færøerne med rygeost, sprøde agurker, kinaradise og dild
Salat af krebsehaler og rejer med hvide asparges og karse
Serveres med nybagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte
Urtefarseret dansk unghane
Salat af nye kartofler, forårsløg og sukkerærter
Bagte og syltede gulerødder med ristede jordnødder, brunet smør og estragon
Broccoli vendt med sød mormordressing, tranebær, hvedekerner og ristede nødder
Hjertesalat og nye spidskål vendt med forårshonning og radiser
Rødvinssauce og kold bearnaise mayo

Dessert – er portionsanrettet
Rabarberkompot med saltet karamel, syrnet fløde, knas og skovsyre

Kr. 295,- pr. gæst

Bestil