
Catering til særlige anledninger
Skal fødselsdagen, dåben eller en anden særlig anledning fejres med en gastronomisk oplevelse? Så lad os sørge for en velsmagende menu, hvad enten du ønsker at fejre dagen med få eller mange. Vores dygtige kokke tilbereder en menu af sæsonens bedste råvarer, hvor alt er lavet fra bunden med masser af kærlighed. Vi gør det nemt for dig at være vært, så du kan nyde dagen med dine gæster. Se vores menuer nedenfor. Ønsker du en intim middag med privat kok, kan du læse mere om vores Private Dining koncept her.
Nordisk Tapas
(til minimum 2 personer – gældende fra den 2. februar 2023 til og med den 18. marts 2023)
7 kolde deleretter serveret med nybagt surdejsbrød og dips
Fisk
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel
Vegetar
Saltbagte rødbeder med gedeostcreme og mandler
Kød
Terrine af røget kylling med estragonmayo og syltede sennepsfrø
Rosa okseindelår med trøffelmayo, syltede svampe og karse
Ost & Dessert
Udvalgte oste med sødt og sprødt
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme
kr. 245,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Kr. 55,- pr. gæst
Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød
Kr. 75,- pr. gæst
Social Dining
(til minimum 10 personer – gældende fra den 2. februar 2023 til og med den 18. marts 2023)
Forretter
Letrøgede laks med rygeost, asier og sprød kinaradise
Fisketerrine med tomatmayo, bagte tomater og syltet fennikel
Hertil friskbagt surdejsbrød og dips
Hovedret – varm selv
Langtidsstegt kalveculotte med timian og milde hvidløg*
Kyllingelår fra Hopballe med grillede citroner og rosmarin*
Rødvinssauce med syltede tyttebær*
Kartoffelkompot vendt med kapers og purløg*
Bagte rødbeder med gedeostcreme og mandler
Salat af bagte blomkål med hasselnødder og estragonmayo
Dessert – portionsanrettet
Æbledessert med saltet karamel, knas og vanillecreme
Kr. 325,- pr. gæst
Tilvalg
Oksetatar med trøffelmayo og syltede bøgehatte
Kr. 55,- pr. gæst
Tilvalg
Terrine af Foie Gras de Canard med pærekompot og grillet brød
Kr. 75,- pr. gæst