Catering til særlige anledninger

Skal fødselsdagen, dåben eller en anden særlig anledning fejres med en gastronomisk oplevelse? Så lad os sørge for en velsmagende menu, hvad enten du ønsker at fejre dagen med få eller mange. Vores dygtige kokke tilbereder en menu af sæsonens bedste råvarer, hvor alt er lavet fra bunden med masser af kærlighed. Vi gør det nemt for dig at være vært, så du kan nyde dagen med dine gæster. Se vores menuer nedenfor. Ønsker du en intim middag med privat kok, kan du læse mere om vores Private Dining koncept her.

Nordisk Tapas – fra 10 kuverter

(gældende til og med 1. oktober 2022)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Tatar af rødtun med wasabicreme, rødløg og mild koriander
Salat af bagt torsk med urtemayo, kinaradise og agurker

Vegetar
Langtidsbagte rødbeder med friskost, peberrod og sesam

Kød/Fjerkræ
Terrine af røget kylling med syltede bøgehatte og små salater
Rosa kalveinderlår med trøffelmayo, kapers og mizunasalat

Ost & Dessert
2 gode oste med abrikoskompot og knækbrød
Chokolademousse med bær, saltet karamel og hasselnødder

kr. 245,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

 kr. 55,- pr. gæst

Send forespørgsel

Nordisk Tapas – fra 2 kuverter

(gældende fra 6. oktober til og med 19. november 2022)

7 kolde anretninger serveret med nybagt surdejsbrød og dips

Fisk
Bagt torsk vendt med kartofler, syltede løg og peberrod
Laksetatar med skyllet hytteost og mild fennikel

Vegetar
Bagt blomkål med ristede hasselnødder og estragon

Kød/Fjerkræ
Confiteret kyllingebryst med syltet græskar og trøffeldressing
Kalvelår med umoden fersken og trøffelmayo

Ost & Dessert
Udvalgte oste med abrikoskompot og frøkiks
Bagte blommer med mascarponecreme, karamel og nødder

kr. 245,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

 kr. 55,- pr. gæst

Bestil

Social Dining – fra 10 kuverter

(gældende til og med 1. oktober 2022)

Forretter – er anrettet på service
Tatar af rødtun med wasabicreme, rødløg og mild koriander
Salat af bagt torsk med urtemayo, kinaradise og agurker
Serveres med friskbagt surdejsbrød og dips

Hovedret – varm selv
Kyllingebryst fra Hopballe med grillede majs*
Langtidsstegt kalveculotte stegt med timian og hvidløg*
Ristede danske kartofler med krydderurter*
Reduceret rødvinsauce*
Variation af tomater med nye løg og Vesterhavsost (som kold anretning)
Syltede champignon og bagte rødbeder med friskost og sesam (som kold anretning)

Dessert – er portionsanrettet
Chokolademousse med bær, saltet karamel og hasselnødder

kr. 325,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

kr. 55,- pr. gæst

Send forespørgsel

Social Dining – fra 10 kuverter

(gældende fra 6. oktober til og med 19. november 2022)

Forretter – er anrettet på service
Bagt torsk vendt med kartofler, syltede løg og peberrod
Laksetatar med skyllet hytteost og mild fennikel
Serveres med nybagt surdejsbrød og dip

Hovedret – varm selv
Urtefarseret kyllingebryst med grillet citron og estragon*
Langtidssteg kalveculotte med frisk timian og hvidløg*
Salat af bagt blomkål med hasselnødder og trøffeldressing
Bagte gulerødder med brunet smør og krydret sesam*
Kartoffelkompot vendt med syltet sennep og kapers*
Rødvinssauce tilsmagt med solbær*

Dessert – er portionsanrettet
Bagte blommer med mascarponecreme, karamel og nødder

kr. 325,- pr. gæst

Tilvalg
Oksetatar med syltede bøgehatte og estragonmayo

kr. 55,- pr. gæst

Bestil