Vi inviterer jer til bords med en menu på syv serveringer, skabt med kærlighed til sæsonens bedste råvarer. Hver ret fortæller sin egen historie – og I vælger selv, om I vil ledsage den med egne vinvalg eller en nøje sammensat vinmenu fra Norevent, der forfiner smagsoplevelsen. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften med nærvær, nysgerrighed og store smagsoplevelser.
(tilbydes fra minimum 8 kuverter)
Tre små introduktioner
Den sprøde
Krustade og sorthummer
Den bløde
Oksetatar og vaffel
Shottet
Boullion på Blåmusling
Et strejf af salt
Tatar af kammusling med jordskokke og caviar
Et glimt af hav
Helleflynder stegt en crouton med majs og kantareller, rogn og purløg
Fedme & friskhed
Terrine af foie gras med pære, malt og små salater
Midtpunktet
Wellington af Hopballe kylling med farseret morkel, karamelliseret blomkålspure og sauce på stegte kyllingevinger
En lille pause
Is-pind med citron og mynte fra haven
Sød afslutning på sæsonen
Æbler med tonkabønne, hvid chokoladesifon og florentiner med hasselnød og karamel
895,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Tilvalg
Toast af butterdej med comté, friskrevet trøffel og røget Vesterhavsost
135,- pr. gæst
Vinmenu
Vin kan mere end at matche en ret – den kan løfte stemningen, skabe balance og binde hele måltidet sammen. Vi starter aftenen med et glas champagne og fortsætter med nøje udvalgte vine, der understøtter og forfiner hver enkelt servering.
Når I vælger vinmenuen som tilkøb, sørger vi for det hele: Vi medbringer de rette vinglas til hver vin, så både smag og udtryk får plads. Og opvasken? Den tager vi med os.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person