Velkommen til vores Private Dining-forårsmenu! Vi byder på en udsøgt menu bestående af syv serveringer, hvor sæsonens fineste råvarer er i fokus. Nyd muligheden for selv at vælge vine til hver ret, eller lad os sammensætte en vinmenu, der fremhæver hver enkelt rets unikke smagsoplevelser. Vi ser frem til at give dig og dine gæster en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Snacks
Friteret østers – wasabifløde – olie på solbærgrene
Stenbiderrogn – vaffel – citron
Pani Puri – gammel knas – skinke
Appetizer
Kammusling i egen skal – grønne æbler – agurk – mild peberrod
Forret
Stegt helleflynder en crouton – luftig Hollandaise – grønt
Mellemret
Tatar af kronvildt
Hovedret
Wellington af hopballe kylling – farseret morkel – blanquette sauce
Pre-dessert
Ispind af mango – hvid chokolade – lemon curd
Dessert
”Piña colada”
850,- pr. gæst
Kok til afvikling af menu 550,- pr. time
(tilbydes fra minimum 10 kuverter)
Tilvalg
Norevents signatur caviar servering
195,- pr. gæst
Tilvalg
Osteservering
135,- pr. gæst
Vinmenu
Oplev en vinoplevelse, der fuldender din middag. Vi indleder aftenen med et glas champagne og fortsætter rejsen med nøje udvalgte vine, der harmonerer perfekt med hver enkelt ret.
Når du vælger vores tilkøb af vinmenu, kan du nyde fordelene ved vores vinglas-service. Vi medbringer de passende vinglas for at fuldende din vinoplevelse og sørger naturligvis for opvasken.
650,- pr. gæst
*Et glas pr. vin / pr. person
Fredag den 14. februar kan du og din bedre halvdel nyde vores lækre tapas til en eksklusiv valentines-pris.
Tilbuddet gælder kun denne dag og for minimum 2 personer.